Trec foarte repede anii!

Trec foarte repede anii!

Trec foarte repede anii! Asta constata Maria. Si e bine sa ne bucuram de cine suntem si SA FIM mai mult. Sa traim mai mult. Sa zambim mai mult.

 

Aseara Matei ne-a terminat de citit despre soimul African. Il voia pe cel calator, dar nu l-am gasit in Animalium. Si eu am inceput sa ma vaicaresc de talpa mea stanga. S-a aplicat spontan si mi-a sarutat-o. Si m-am blocat complet! A fost madeleina mea! Mi-am adus aminte cum, pe cand avea un an jumate, s-a aruncat pe burta sa-mi sarute o talpa indurerata.

Anii cu copii

Si azi, uite-l cum m-a invitat la Ziua Mamei la scoala lui. Mi-a confectionat doua manute pe care le-a lipit pe usa de la intrare. Apoi mi-a facut o felicitare, eu i-am facut o floare de hartie. El urma sa imi scrie de ce ma place, dar m-a rugat pe mine sa-i scriu ca-i o gaoace. Ma rog, nu chiar gaoce, dar mi-a zis sa-i scriu 8 motive pentru care il ador. Si le-am scris. Pe nerasuflate! Am zis ca-i solar, ca e curajos, ca e empatic, ca e intelept, ca e puternic, ca e super amuzant. Pe ultimele două din floare nu mi le amintesc, dar zic repede ca-i si creativ si conciliant!

Matei cel solar

Imi place foarte mult cum creste copilul asta! Si fratele lui! Cand avea 2 ani, sotul meu bun si drag se tot intreba “Dar oare cum o sa fie Matei la 7 ani?” Parca ieri era asta, pe cuvant! Si uite-l azi la 7 ani.

Trec foarte repede anii!

Ce vreau sa spun este ca trec toti anii astia incredibil de repede! Am face bine sa stam in ei cat de prezenti putem! In tot tumultul legat de sarcini de birou sau de casa, in tot ce inseamna griji pentru bani sau planificari de vacante, in zilele gri cand se intampla sa gresim si apoi sa ne cerem scuze, am face bine sa ne oprim. Sa ne coboram trunchiul si sa ne uitam in ochii lor!

Sa fim AZI aici

MAINE vor avea copiii lor si noua ne va fi covarsitor de dor de anii in care erau mici si in brate si cu “mama” pe buze de sute de ori in fiecare zi!

 

My title page contents