Trucuri de frumusețe

Atunci când ești femeie înveți să pui în aplicare trucuri deștepte care îți pot salva look-ul.  Mici artificii de imagine care te pot pune oricând în valoare și care te ajută să fii mereu fresh.

 

O femeie conectată are nevoie să se cunoască foarte bine și să își pună atuurile în valoare. Mai exact, tu trebuie să știi ce ți se potrivește și cum să alegi ce îți place. Ai nevoie de un stilist bun care să îți creeze o rutină de îngrijire care să dea cele mai bune rezultate. Mai exact, e nevoie să știi care e șamponul corespunzător tipului tău de păr, și tot la fel ce tip de balsam sau mască ți se potrivesc.

În funcție de nevoile părului, poți folosi și balsamuri fără clătire care oferă îți hidratare (de exemplu Deep Moisture Leave In Conditioning Spray) și creme modelatoare.

La capitolul styling-ul, o femeie acordă mai multă atenție îngrijirii părului.  Îl coafează mai des și îi place să își schimbe look-ul încercând coafuri noi. Și dacă nu știi ce să alegi, vcere sfatului specialistului. Deoarece produsele de styling au un rol important la nivel de look. Ele îți ajută coafura să reziste mai mult și să fie mai ușor de realizat, chiar și acasă. Un must-have ar fi fixativul și un produs de protecție termica, de exemplu Protect It.

Spor la frumusețe!

 

My title page contents