In 2016, cuvantul de ordine in ceea ce priveste tendintele in hairfashion  este AURIUL.

Inspiratia culorilor vine din lumea metalelor. Mai exact din  efectul de topire si mixare a mineralelor feroase si neferoase. De aici primim  miscare, fluiditatea si stralucire. Si totul se oglindeste pe par.

In 2016, cele mai moda culori de par sunt: bronz, rose auriu, cupru, platina. De fapt, culoarea platinei este noul gri.  Asa ca nu ezita sa o adopti daca vrei sa fii COOL! (in gama Illumina intalnim nuantele 10/69, 10/1, 10/93…) Nunata PLATINA poate fi  pusa in evidenta langa trasee de nuante calde (rose, aramiu).

Si lista de culori fashion in 2016 poate continua. Stilistii recomanda culorile marmorate, care imita  straturi de roca, de nisip, metale, aur…. Intr-un cuvant culori minerale: blond mediu cenusiu rece, blond inchis cenusiu maron, sau chiar in zona mai deschisa de ex. blond luminous cenusiu sau blond foarte deschis luminos cu reflex perlat violet

Sigur ca paleta poate cobori si in zona de castaniu mediu si inchis, important ramne insa ca reflexele sa fie de inspiratie minerala ( perlate, violet, cenusiiu, auriu ….)

In 2016 si tunsoarea si linia parului se aliniaza culorii si naturaletii. Ele pastreaza la randul lor miscarea, curgerea. Avem straturi, suprapuneri, spirit ludic.

Iar noile nuante evidenteaza aceste trasee. Avem un joc subtil si rafinat de umbra si lumina, de profunzime si intensitate diferita, de caldura.

Parul vopsit e un par care are nevoie de ingrijire speciala. De ce? Asta in cazul in care vrei ca el sa isi pastreze stralucirea si vigoarea.

De aceea punctam folosirea obligatorie a produselor de intretinere pentru acest tip de par: sampon si conditioner/masca ( in functie de structura firului de par). Aceste produse sunt special create pentru a mentine culoarea si stralucirea parului ( de ex. System Professional Color Save sau Wella Brilliance).

Dupa samponare, clatim bine si aplicam conditioner (daca parul este fin) sau masca ( pentru firul mai gros). Diferenta este ca in cazul conditionerului (balsam) nu e nevoie de durata de actionare, fiind un tratament expres, iar in cazul mastii e necesar sa stea 5-10 minute pe par pentru ca este mai consistenta si mai puternica ca si concentratie de substante active.

Un al treilea lucru extrem de important este hidratarea firului de par. Asa ca nu exagera cu placa! Ea iti usuca parul excesiv si duce la pierderea pigmentilor din par.  Iar, intr-un final parul devine mat, inexpresiv si casant.

My title page contents