Un an al împletiturilor

Sunt romantice, speciale, delicate și mereu atât de surpinzătoare. Coafurile împletite! Au intrat în trend acum ceva vreme și se vor mai purta multă vreme de acum încolo. Indiferent că vorbim de împletiturile lejere, de cele voluminoase sau de cele texturate, ne spune Mihai Badin, stilist Wella Vision.

 

Acestora li se adaugă împletirile de tip ‘dutch braid’ -coada de sirena. Și totuși, cum faci să le pui în practică?  Un truc ar fi să usuci încă de la început părul cu volum. Apoi, te poți ajuta și de placa de creponat, mai ales  dacă dorești să amplifici și să scoți în evidență împletitura.

E greu ?

Există coafuri și coafuri. Împletituri și împletituri. Unele sunt mereu simple, altele mai grele. Totul ține de practică. Pentru că dificultatea unei împletituri depinde și de numărul șuvitelor implicate și  de traseul pe care trebuie să-l străbată fiecare dintre ele.

Ce produse folosesti?

Gama de styling EIMI de la Wella Professionals este ideală. Pe părul ud, poți opta pentru Sugar Lift sau Body Crafter pe zona de rădăcină, iar pe zona de lungimi și vârfuri un primer care să pregătească părul pentru modelare: Velvet Amplifier sau Perfect Me. Alte opțiuni? Pe părul uscat, când ai nevoie de masă și de un volum flexibil, aplică șamponul uscat Dry Me. De ce? Ca să poți manevra mai bine părul.

O împletitură mai bine definită are nevoie de cremă de finisare și luciu, Just Brilliant. Împletiturile mai fixe răspund bine la Texture Touch sau Rugged Texture. Iar la final, vine tușa finală.
Un fixativ ușor Stay Essential și un spray de luciu Glam Mist.

Succesul împletiturilor vine din versatilitatea lor. Din spiritul lor ludic. Pentru că acest tip de coafură poate fi purtat oriunde și oricând.

 

My title page contents