Peptidele – secretul pentru o piele vizibil mai fermă

Triple Action Peptide Mask BOX

 În momentul în care îți alegi produsele de îngrijire trebuie să fii foarte atentă la ingredientele pe care le conțin. Probabil ai auzi deja că peptidele sunt un ingredient vedetă în industria cosmetică.  De ce?

 

Ei bine, acestea sunt proteine benefice tenului tău și, asemeni unei diete sănătoase, sunt indispensabile pentru un ten sănătos.  În plus, propietățile anti-aging și de redare a fermității tenului le transformă într-un aliat de încredere pentru a ține la distanță semenele îmbătrânirii!

Pe măsură ce înaintezi în vârstă, cantitatea de colagen din piele începe să scadă, pielea își pierde din elasticitate și încep să apară primele riduri. Acesta este momentul în care produsele de îngrijire pe bază de peptidele pot face cu adevărat diferența. Fiind formate din lanțuri scurte de amino-acizi , aceste ingrediente sporesc producția de colagen și elastină.

Îngrijirea anti-aging este o prioritate prioritate, iar peptidele par a fi răspunsul pe care îl căuta toată lumea. Ingredientul secret pentru ca tenul tău să își păstreze aspectul tânăr, radiant și să își recapete elasticitatea.

Triple Action Peptide Mask de la Repechage folosește puterea peptidelor și a algelor pentru a revigora tenului. Masca de față acționează pe trei planuri: hidratează, oferă fermitate și luminozitate. După demachiere, se aplică și se lasă să acționeze 15 minute. Rezultatul? Un ten complet revitalizat! Peptidele luptă împotriva semnelor de îmbătrânire prematură și reduc aspectul ridurilor restabilind fermitatea pielii. Cu siguranță un must-have în rutina ta de îngrijire anti-aging!

 

My title page contents