Un un par cret de poveste.

Azi, pledam pentru iubirea de sine. Pentru respect si recunostinta. Azi, te rugam sa te placi asa cum esti. Sa iti iubesti carliontii si buclele. Si, da stim, ca pe cat de frumos este parul ondulat, pe atat de greu este de ingrijit si de stilizat.  Uite asa, poti avea un par cret de poveste.

 

Un par cret de poveste nu se obtine cu una cu doua. Pentru ca provocarile catre atingerea acestui obiectiv sunt nenumarate. In capul listei se situeaza electrizarea sau efectul cunoscut sub denumirea de „frizz”. Aceasta problema este generata de gradul destul de mare de deshidratare al firului de par. Si stii de ce? Pentru ca onduleurile fac mai dificila patrunderea uleiurilor naturale ale parului pentru acoperirea si hidratarea fiecarui fir. Astfel, parul devine uscat, isi pierde din flexibilitate si este mai sensibil la agresiuni.

Te rugam, nu dispera! Pentru ca exista mereu isolutii. Alege produse de ingrijire, sampon si conditioner, create special pentru persoanele cu parul cret. Incearca samponul si conditionerul din gama Curl Definer de la Londa Professional.

Un alt sfat de care e important sa tii cont este sa nu iti agresezi parul suplimentar! Nu usca parul cu prosopul si evita pe cat posibil aparatele de coafat, deoarece caldura emisa de acesta reprezinta inca un factor pe lista agresorilor.

Nu uita nici de produsele de styling. O spuma pentru bucle cu fixare usoara – Curls In-  si un produs pentru definirea buclelor – Coil Up de la Londa Professional) te vor ajuta sa iti controlezi buclele fara prea mult efort. Asa ca, bucura-te de parul tau carliontat!

 

Preturi

Spuma CURLS IN – 37 lei

Crema pentru definirea buclelor COIL UP – 57 lei

Sampon CURL DEFINER – 33 lei

My title page contents