Măști de primăvară pentru ten. 3 măști exfoliante și hidratante

Măști de primăvară pentru ten

Adio, iarnă! Vrei o piele facială curată, moale și hidratată? Ai nevoie de măști de primăvară pentru ten. Iată cum îți poți pregăti măști pentru ten cu produse naturale, pentru a-ți curăța fața cu atenție, în confortul de acasă și pentru a contracara îmbătrânirea, acneea și punctele negre!

 

Primăvara, sezonul de schimbare și renaștere

Odată cu schimbarea temperaturii de afară, simțim nevoia de a reînnoi frumusețea pielii noastre. În timpul iernii, dacă nu ai grijă să-ți cureți constant tenul, să folosești creme bune de hidratare și protecție, celulele moarte ale pielii se acumulează și pielea devine opacă. Cea mai bună soluție pentru a scăpa de aceste celule moarte este de a exfolia pielea de două ori pe săptămână într-un centru de frumusețe sau chiar la tine acasă.

Poți încerca trei măști exfoliante pentru față. Ele conțin ingrediente proaspete, cum ar fi mentă, lămâie și castravete care regenerează, purifică și îi oferă tenului echilibrul pentru primăvară!

Măști de primăvară pentru ten. Mască pentru ten cu iaurt și mentă

Ingrediente:

1 lingură de iaurt;

1 lingură de frunze de mentă tocate fin;

Cum procedezi: Amesteci frunzele de mentă cu iaurtul și aplici pe fața proaspăt spălată. Lași masca să acționeze timp de aproximativ zece minute, apoi clătești cu apă caldă, terminând cu o picătură de apă rece, pentru a închide porii.

 

Măști de primăvară pentru ten. Mască pentru ten cu lapte și castraveți

Ingrediente:

1/4 l lapte;

1 lingură de miere;

1 lingură de zahăr brun;

1/2 castravete.

Cum procedezi: Cu un mixer, amesteci toate ingredientele și aplici masca pe fața spălată. Lași masca să acționeze timp de 10 – 20 de minute, apoi clătești cu apă caldă, iar la sfârșit, stropești cu apă rece.

 

Măști de primăvară pentru ten. Mască pentru ten cu lămâie și miere

Ingrediente:

1 lingură de miere;

1 linguriță de zahăr din trestie;

1/2 lămâie.

Cum procedezi: Amesteci toate ingredientele și aplici masca pe fața curată, evitând zona ochilor. Lași masca să acționeze timp de aproximativ 15 minute, apoi clătești cu apă caldă, finalizând întotdeauna cu un strop de apă rece.

 

Măști de primăvară pentru ten. Sfaturi

  • Când cumperi ingredientele, asigură-te că sunt organice;
  • Dacă încerci să scapi de celulele moarte ale pielii, lămâile sunt perfecte, pentru că ajută la contracararea punctelor negre, a acneei și a petelor întunecate. Iaurtul este ideal pentru hidratare. Dacă amesteci masca cu frunze de mentă, reține că acestea au proprietăți antioxidante, ele ajută la calmarea și echilibrarea pielii uscate și reduc senzația de mâncărime, lăsând pielea proaspătă și catifelată. Mierea, cu proprietățile sale incredibile antibacteriene și antioxidante, este ideală pentru prevenirea acneei, încetinind procesul de îmbătrânire și ajutând tenul să strălucească;
  • Totuși, oricât de bune ar fi măștile pentru ten, este indicat să consulți medicul dermatolog înainte, mai ales dacă te confrunți cu probleme ale pielii;
  • Acordă întotdeauna atenție alergiilor!
My title page contents