3 lucruri de care sa tii cont atunci cand folosesti samponul uscat

 Samponul uscat este solutia ideala atunci cand nu ai timp sa iti speli parul, dar nu vrei sa se observe faptul ca ai nevoie de o samponare. Esti genul mereu pe fuga? Trebuie sa arati in permanenta ca scoasa din cutie? REFRESH IT de la Londa Professional este un sampon uscat, care ofera un styling fermecator, cu minim de efort.

               Refresh It este un produs de-a dreptul magic, deoarece creeaza texturi mate si volum de durata, chiar si pe un par fin. Indeparteaza excesul de sebum in cateva secunde si pastreaza aspectul curat al parului, pentru mai mult timp. Tot cu ajutorul lui poti crea bucle si texturi fara efort.

               Samponul uscat este un produs util, cu multe beneficii, insa trebuie inteles si folosit corespunzator. Iata 3 lucruri de care trebuie sa tinem cont, atunci cand il utilizam:

  1. Aplica-l corect! Acest tip de produs contine un amidon natural, ce absoarbe sebumul acumulat. Se agita bine flaconul si se pulverizeaza in primul rand pe radacina, eventual un pic si pe lungimi, pentru a da un efect mat, de textura.
  2. Foloseste-l la momentul oportun! Nu trebuie sa facem excese si sa ne spalam pe cap foarte rar. Samponul uscat a fost gandit sa ne ajute in a prelungi cu O ZI frecventa de spalare a parului, si nu cu o saptamana, deci nu trebuie sa devina o obisnuinta folosirea acestuia in locul celui obisnuit.
  3. Foloseste-l cu masura! Samponul uscat este un produs extrem de util, dar care trebuie folosit cu masura, doar atunci cand este nevoie, fara a exagera. Odata aplicat parul pare curat, dar este doar o aparenta. Faptul ca sebumul a fost absorbit, asta nu inseamna ca nu mai trebuie sa ne mai spalam pe cap. Trebuie avut in vedere acest lucru, mai ales daca exista probleme ale scalpului precum matreata, dermatite sau ne confruntam cu caderea parului.

Pret: 52 lei

My title page contents