Să găsești cadouri de Crăciun pentru copii nu este o treabă ușoară. Și să fie perfecte,.

Să găsești cadouri de Crăciun pentru copii nu este o treabă ușoară. Și să fie perfecte, asta vreau să zic! Gusturile celor mici te pot pune în mare încurcătură, crede-mă!

Ideal este, desigur, să afli de la puști ce își dorește mai exact. Doar că acest lucru este posibil atunci când e mai mărișor. Și atunci va trebui să fii foarte diplomată în activitatea de… cercetare, tocmai pentru a nu-i da bănuieli. Până să ajungă la vârsta la care își poate exprima cu precizie dorințele, treaba ta este să scotocești printre ideile de cadouri de Crăciun pentru copii și să găsești ceea ce crezi că i se potrivește și îi place.

Cadouri de Crăciun pentru copii

Stabilește-ți un buget, ca măcar să știi la ce să te uiți. Altfel riști să pierzi timpul prin magazine și să te întorci acasă cu mâna goală. Iar a doua zi să trebuiască să o iei de la capăt. Chiar ai atât de mult timp la dispoziție în zilele astea?! Apoi hotărăște-te dacă jucăria va fi distractivă sau educativă. În felul acesta deja restrângi aria căutărilor. Adică îți simplifici și ție viața. Sugestiile de cadouri pe care vi le oferim în cele ce urmează corespund diferitelor bugete, gusturi și vârste ale copiilor. Tu trebuie doar să alegi în funcție de… variabilele din viața ta. Hai, gata, poftește la cumpărături!

Cărți de colorat

Nu spune că sunt banale, pentru că nu ai deloc dreptate! Cărțile de colorat nu doar că îi țin pe copii ocupați o vreme, dar le și dezvoltă motricitatea fină și imaginația. Caută cărți pentru colorat în care să fie prezente personajele lui preferate din desene animate sau povești. Îl va ajuta în alegerea culorilor, pentru că deja știe ce poartă fiecare! Poți opta și pentru cărți de colorat tematice (animale, plante, cifre, fructe și legume, anotimpuri etc). Pe lângă cărțile de colorat pune și o cutie nouă de creioane colorate. Chiar dacă are, deja, câteva pahare pline. Niciodată nu sunt destule.

O tablă de scris

Este un cadou prietenos cu care nu dai greș dacă micuțul este la vârsta mâzgălelilor. Unde mai pui ca în acest fel protejezi pereții, ușile și toate suprafețele pe care le lua până acum drept tablă de scris…

Un joc de îndemânare

Are de toate, nu-i lipsește nimic. Are tabletă și tot felul de jocuri sofisticate. Și-atunci nu mai bine te întorci la ceva simplu? De exemplu la un joc de îndemânare, care să îl transforme într-un mic constructor. Una e să ai jucăria de-a gata și alta e să ți-o construiești singur, nu-i așa? Cărămizile Lego au devenit celebre exact din acest motiv.

O carte personalizată

Aș spune că este unul dintre cele mai frumoase cadouri. Copiilor le place să fie eroii poveștilor, să își audă numele. Garantat că va fi încântat. Și ce amintire frumoasă îi va rămâne, de arătat copiilor lui…

Set de bucătărie

Poate că nu este cea mai fericită exprimare, dar vă explic imediat. Fetițele adoră să gătească, de mici. (Mai târziu se pot schimba lucrurile, e drept!) Așa că tare s-ar bucura dacă ar primi un aragaz miniatural, crăticioare și linguri, farfurii și pahare, toate din plastic, grupate într-un set. Vezi și partea educativă a acestui joc?

Salon de înfrumusețare

Tot pentru cochetele fetițe, un joc din care să nu lipsească piepteni și bigudiuri, foen și accesorii colorate pentru păr, le va încânta peste măsură. Există chiar și truse de farduri non-toxice, speciale pentru copii. Deci ai de unde alege dacă te-ai hotărât ce vrei să îi faci cadou.

Dronă

Ei bine, iată un cadou cu adevărat surprinzător! Dacă ani la rând a existat fascinația pentru mașinuțe cu telecomandă, azi ne aflăm la un alt nivel. Dacă îți permiți, cadoul acesta chiar că va fi memorabil! O dronă de jucărie, desigur!

My title page contents