Un par stralucitor vorbeste despre atentia pe care i-o acorzi. Despre iubirea cu care il inconjori. Despre calitatea produselor pe care le aplici. Pentru ca aspectul parului reflecta starea lui de sanatate.

 

“De cele mai multe ori, insa, atentia este indreptata spre lungimi, pe care aplicam diferite tipuri de masti, dar pierdem din vedere ca anumite dezechilibre la nivelul scalpului pot da parului un aspect nesanatos.”, ne explica Bogdan Mirica, stilist Londa Professional.

Azi, ingrijirea parului trebuie intotdeauna facuta in functie de tipul de par. De ce? Pentru ca, personalizarea tratamentului atrage dupa sine succesul si sanatatea firului de par. “De exemplu, excesul de sebum obtureaza porii prin care foliculul respira, astfel, in timp, netratand problema, firul de par se subtiaza si cade.”, puncteaza specialistul Londa Professional.

Solutia pentru excesul de sebum este gama pentru scalp de la Londa Professional, in special Samponul Purifying, ce contine ceai alb. Ceaiul alb este foarte bogat in antioxidanti, ceea ce inseamna ca ajuta corpul sa se protejeze de efectele negative ale radicalilor liberi. Antioxidantii din ceaiul alb ajuta, de asemenea, la incetinirea efectului de imbatrinire.

Caderea masiva a parului poate avea mai multe cauze, cum ar fi: stres, diete dezechilibrate, consumul unor medicamente, folosirea excesiva a produselor de coafat sau afectiuni hormonale.  De aceea, este foarte important sa ajutam procesul de refacere al parului prin aportul de nutrienti pe care ii contin produsele si tratamentele pentru scalp de la Londa Professional – Vital Booster Serum care contine Jojoba, cafeina si mentol, dar si Samponul si Serumul Sensitive Scalp pentru scalpul delicat, cu probleme. Gama Sensitive Scalp contine pe langa Jojoba si musetel. Uleiul de jojoba are o compozitie chimica apropiata sebumului secretat de piele, motiv pentru care actioneaza atat in reglarea excesului de sebum, cat si in hidratarea intensiva a pielii.

In perioada verii recomandam folosirea Tonicului de la Londa Professional Simulating Sensation, ce ofera o puternica senzatie mentolata, fresh si revigoranta.

Matreata este o alta problema care afecteaza foarte multi oameni, pentru care Londa Professional are solutii – Samponul si Serumul Anti-Dandruff. Samponul contine galbenele – cuvantul-cheie care defineste actiunea galbenelelor este cicatrizare. Florile de galbenele sunt o adevarata sursa de flavonoide, carotenoizi, vitamina C, substante proteice. Serumul Anti-Dandruff contine climbazol, un antifungic foarte eficient impotriva matretii.

 

Un alt lucru important de retinut este faptul ca parul uscat este rezultatul cantitatii insuficiente de sebum de la nivelul scalpului, dar poate fi vorba si de un organism nehidratat corespunzator.

Daca ar fi sa facem o comparatie sugestiva, scalpul este asemenea solului pentru o cultura. Daca scalpul este ingrijit si hidratat, atunci putem discuta si de un par sanatos. De aceea recomandarea noastra este ca protocolul de ingrijire al parului sa includa si o atentie speciala acordata scalpului pentru un par cu adevarat sanatos.

 

 

My title page contents