Netland Computers România și Asociația ”Inima Copiilor” au pus bazele unei noi și frumoase prietenii. Beneficiarul? Secția de terapie intensivă nou-născuți de la spitalul Marie Curie din București, care a primit de curând o importantă donație de materiale pentru igienă și dezinfecție. Dispensere pentru săpun și dezinfectanți, produse pentru igiena mâinilor si a tegumentelor, sunt doar câteva dintre bunurile oferite spitalului, personalului medical, cât și părinților, de către  Netland Computers Romania si Asociația Inima Copiilor.

Mâini curate și o piele mai sănătoasă în spitalul Marie Curie

Secția de terapie intensivă nou-născuți dispune acum de un sistem modern de dezinfectare a mâinilor. Cu această ocazie, dezinfectanții pe bază de alcool izopropilic au fost înlocuiți cu cei pe bază de etanol, de proveniență vegetală. Aceștia au avantajul sustenabilității, fiind prietenoși cu mediul, deoarece sunt fabricați cu materii prime naturale. În plus, prin PH-ul lor neutru, au un grad ridicat de confort și compatibilitate superioară cu pielea și tegumentele, inclusiv pentru cei cu sensibilitate crescută. Un alt avantaj îl constituie trecerea de la sistemul de dozare manual, empiric, utilizând flacoane deschise, la unul controlat, electronic. Cantitățile eliberate din flacoanele sigilate sunt acum calculate pentru maxim de eficiență în consum.

Spitalul Marie Curie, cel mai modern spital din România

Secția de terapie intensivă nou-născuți de la Marie Curie are o capacitate de 27 de paturi. Aceasta este o replica a secției omoloage din Spitalul Universitar Iowa, Statele Unite.

Cu un concept complet nou în îngrijirea nou-născuților, secția de terapie intensivă nou-născuți de la Marie Curie a contribuit la scăderea mortalității infantile de la un procent de 70-80% în anii ’90 la 13-15%. Internările se fac acum într-o formulă modernă, prin intermediul site-ului https://www.e-neonat.ro/ și sunt accesibile tuturor pacienților.

România e încă în top

In 2020, mortalitatea neonatală este în scădere în România, însă rămânem fruntași la nivel de Europa. Speranța există și vine și de la  Asociația „Inima Copiilor”.  Scopul lor? Sa ajute copiii cu probleme medicale, în special pe cei cu afecțiuni cardiace. ”Refuzăm să vedem în cei mici nişte resemnaţi fără voia lor. De aceea ne străduim și depunem toate eforturile pentru a oferi o şansă multor copii condamnaţi de neputinţa reală a societății în care s-au născut”, spune Robert Miklos, de la Asociația „Inima Copiilor”.

Netland Computers, alături de Gojo Central Europe, unul dintre cei mai mari producători de dezinfectanți medicali din lume, și-au dat mâna pentru a-i ajuta pe cei mici. Donația lor reprezintă un semnal de alarmă care să atragă atenția noastră, a tuturor, de a crește șansa la viață a nou-născuților din România.

Ajutați și voi!

Direcționați 3.5% din impozitul pe venit către asociație – detalii aici: https://www.inimacopiilor.ro/ajută/

Trimiteți un SMS cu textul LOVE la 8844 pentru a dona 2 euro lunar.

 

****

Despre Netland Computers –  www.netland.ro

Netland Computers oferă soluții IT personalizate, încă din 1996, având experiență extinsă în infrastructură și securitate IT, soluții de licențiere software, tehnologie cloud, sisteme de coduri de bare, afișaj digital, supraveghere video și instrumente digitale pentru educație. Compania implementează tehnologii de ultimă generație, având parteneriate cu furnizori importanți din industrie. Avantajul său competitiv provine din înțelegerea corectă a nevoilor clienților și adoptarea soluțiilor care se dovedesc fiabile și rentabile pe termen mediu și lung.

 

Despre Gojo Europe – http://www.gojo.com/

GOJO Industries este un important producător de soluții de igienă pentru piele și suprafețe. GOJO este o companie de familie fondată în 1946 cu o experiență de peste 70 de ani în industria igienei, care deține mărci recunoscute la nivel internațional, inclusiv PURELL® – unul dintre cele mai de încredere mărci pentru dezinfectarea pielii și GOJO® – marca pentru săpunuri și soluții speciale de curățare și întreținere a mâinilor.

Despre Asociația ”Inima copiilor” – www.inimacopiilor.ro

 

My title page contents