Valea Cernei te invită la serenitate

Valea Cernei. Printre munți, într-un loc încarcat de istorie și resurse naturale de vindecare, poți experimenta reechilibrarea energiilor și poți atinge zen-ul absolut.

 

Atacuri de panică, crize de oboseală, primele semne ale unui burnout sau pur și simplu lipsă de concentrare ? Oferă-ți o cură de wellness în cadrul unui retreat terapeutic în mijlocul naturii, la Băile Herculane.

Dacă ajungi la Afrodita Resort & Spa, pe Valea Cernei, vei descoperi că locul în sine te invită la serenitate. Aerul puternic ionizat negativ, renumit pentru virtuțile sale de vindecare, apele sulfuroase, al căror renume e cunoscut în întreaga lume și spa-ul, Herculum Spa, sunt doar câteva detalii care îți vor transforma sejurul într-o experiență revitalizantă.

Valea Cernei te invită la serenitate

E musai să parcurgi tot circuitul spa pe care îl ai la dispoziție ! Nu ocoli piscinele cu calciu și cu magneziu. Hammam-ul, saunele cu ierburi și cu sare și, mai ales, sauna neagră ( cu pin de Banat). Toate bazinele și saunele care se află în Herculum Spa fac parte dintr-un circuit unde te poți mișca liber. Există facilități calde, mai puțin calde, dar și reci și multe zone de relaxare. Cum profiți la maximum ? Faci un slalom rece/ cald, rece/ cald ca să ții cont de lecția de spa dată de vechii greci și vechii romani.

Totodată, apropie-te și de partea medicală a spa-ului. Profită de binefacerile apelor cu sulf și fă băi medicinale zilnice, dar și băi cu plante. Cere detalii despre elongații. Experimentează împachetările și tratamentele cu cărbune vegetal, dar și scruburile cu sare sau masajele ”Hercule, It s me” sau ”Ierburile Afroditei”. Un masaj al scalpului îți va schimba viziunea asupra lumii, iar unul aromatic te va face să visezi cu ochii deschiși la pădurile de pin care te încojoară. Alege relaxarea la Afrodita Resort & Spa !

https://www.afroditaresort.ro/oferte/sejur-wellness

 

My title page contents