Un par cu volum este un par vaporos. Este un par in miscare, este un par viguros. Insa ce intelegem prin volum? De unde porneste aceasta notiune legata de par si unde ajunge? Ei bine, atunci cand te vrei posesoarea unui par cu un volum deosebit, cere sfatul specialistului. Doar el iti poate spune in mod concret ce se poate face.

 

 

Hairstilistul iti va indica ce tip de par ai si, mai ales, cum poti obtine volumul dorit la tipul tau specific (unic!) de par. In cazul unui par subtire, Ovidiu Cristea, DESIGN TEAM Sebastian Professional Romania, recomanda folosirea produselor speciale care cresc diametrul firului de par, pregatindu-l pentru volum. Un exemplu? SEBASTIAN Thickefy Foam. La fel de bine se potrivesc si solutiile care dau volum radacinilor parului asa cum face SEBASTIAN Volupt Spray. Combinarea efectelor celor doua produse este de mare efect, dar in acelasi timp si trucul de uscare este important. Si anume, se tine capul aplecat in jos, iar jetul de aer al foehnului trebuie sa fie proiectat in sens invers fata de sensul natural in care creste firul de par. In felul acesta se obtine un volum deosebit pentru parul fin. Dupa incalzirea parului cu ajutorul feonului, utilizati uscatorul doar pe optiunea de aer rece.”, puncteaza stilistul.

Atunci cand ne gandim la parul cu structura fina, e bine sa pastram pe langa noi SEBASTIAN Texture Maker care confera parului (gratie cristalelor marine din formula), o textura aparte – ca si cum am fi inotat in mare. Cel de-a doilea produs recomandat de Ovidiu Cristea este SEBASTIAN Drynamic, care are la baza amidon. El prelungeste distanta intre spalari si  ofera totodata un volum special parului pentru ca amidonul se leaga de particulele de sebum…si, uite asa,  parul capata din nou volum si textura.

„Daca aveti un par fin si fara volum, recomand evitatea folosirii pieptenilor si a periilor, deoarece acestea ordoneaza in mod excesiv firele de par, iar in felul acesta volumul dispare… Uscarea naturala a parului sau utilizarea feonului cu aer cald si apoi rece, precum si utilizarea degetelor care maseaza usor radacinile dupa aplicarea produselor, dau de cele mai multe ori rezultate excelente. Tunsorile usor stratificate pe par lung confera acestui tip de par mai mult volum.”, adauga stilistul Seabstian Profe

My title page contents