Sa ne bucuram de capsuni. Sa ne scufundam in aroma si in mireasma lor. Iar daca adaugam si un pic de ciocolata, atunci Paradisul e aici. Alina Stan de la Arome de Poveste.ro ne da reteta.
Azi e duminica, iar Alina de la Arome de Poveste.ro stie mai bine decat oricine cum se cinsteste aceasta zi. Cu deserturi de poveste pentru printi si pentru printese. Cand esti indragostit de ciocolata, dar visezi si la capsuni, atunci uite ce ai de facut: glazurezi capsuni cu ciocolata, iar rezultatul e ceva mega delicios.
Ingrediente:
- capsuni
- 50 gr ulei cocos
- 100 gr unt cacao
- un parf de sare
- 4 lingurite cacao
- indulcitor dupa gust (miere/sirop agave)
Mod de preparare:
- Speli capsunii cu tot cu codite si le lasi la zvantat
- Separat, mixezi intr-un castron ulei de cocos, sare, untul de cacao topit ( pe bain marie), cacao, mierea. Si amesteci bine.
- Compozitia obtinuta se poate lasa putin in frigider pentru a se ingrosa, dar nici prea tare
- Ce faci mai departe? Scufunzi capsunii in ciocolata si le asezi pe o farfurie. Poti pune la congelator pana se intaresc sau poti sa dai iama.
Nu ezitati sa aruncati o privire si pe site-ul Alinei – https://aromedepoveste.ro