Crostini cu brânză de capră și salată de ciuperci

De ce să faci Crostini cu brânză de capră? Pentru că brânza de capră este mai sănătoasă. Brânza de capră este mai slabă și mai digerabilă decât brânza de vacă și nu irită intestinul. De asemenea, este mai bogată în ingrediente active care întăresc țesuturile și stimulează metabolismul.

Crostini cu brânză de capră

Porții: 4

Preparare: 30 minute

Ai nevoie de:

2 căței de usturoi

Sare, piper

4 linguri de oțet balsamic alb

1 linguriță miere

½ linguriță muștar

8 linguri ulei de măsline

12 felii subțiri de pâine baghetă

200 g brânză proaspătă de capră

400 g ciuperci Champignon

1 lămâie

Verdeață: mărar, pătrunjel, cimbru

Pregătești crostini așa:

Toci usturoiul și îl amesteci împreună cu oțetul balsamic, miere, muștar, sare și piper. Înglobezi apoi 6 linguri de ulei de măsline, bătând încet cu telul. Pui deoparte dressingul.

Prăjești feliile de pâine pe ambele părți, până se rumenesc.

Ungi feliile de pâine cu brânză de capră și le stropești cu restul de ulei de măsline. Prăjești crostini la cuptor circa 2-3 minute.

Cureți ciupercile Champignon. Storci lămâia. Tai felii ciupercile și le stropești cu suc de lămâie. Le distribui în 4 boluri de salată și torni peste ele dressingul preparat. Presari verdeața proaspătă, ruptă î bucăți mai mari sau tocată. Servești salata de ciuperci alături de crostini calde.

My title page contents