Vrei o coafură de invidiat? Exfoliază-ți părul!

Vrei să ai un păr uimitor? Sănătos și strălucior? Atunci nu ezita să îți exfoliezi scalpul! E deja la ordine zilei. Ne exfoliem picioarele, tenul, așa ca e important să nu ratăm nici scalpul.

 

Părul tău îți va mulțumi. Și ți-ar spune că mai vrea…Pentru că exfolierea presupune o curățare și o îngrijire mai profundă. Nioxin îți recomandă un serviciu inovator în salon – Scalp Renew DERMABRASION. Iată și informații suplimentare: vorbim de un produs, care acționează similar unui tratament facial, dar pentru scalp.  

Vrei o coafură de invidiat? Exfoliază-ți părul!

            Scalp Renew DERMABRASION este recunoscut ca o parte esențială a tratamentului de îngrijire a pielii capului.  Alte atuuri? Serviciul Nioxin are un efect tonic, revigorant atât asupra scalpului, cât și asupra firelor de păr, pe care le întărește imediat, cât și pe termen îndelungat.

Nu ezita! Du-te în saloanele partenere Nioxin și completează-ți tratamentul profesional realizat în salon cu tratamentul pentru acasă Scalp Renew Density Protection. Întreabă hairstilistul pentru mai multe informații.

Preț serviciu salon – 120 de lei

My title page contents