Wella Professionals lansează EIMI Mistify Me Spray – alegerea hairstyliștilor la Săptămâna Modei

A ieși în evidență și a-ți exprima personalitatea într-un mod autentic, cu siguranță două dintre coordonatele industriei de beauty.  Inspirați de forța individualității și a stilului personal, Wella Professionals lansează noul EIMI Mistify ME, un aliat de încredere pentru a crea instant o amprentă vizuală.

Produsele din colecția EIMI modelează, dau formă și inspiră posibilități nelimitate de styling.  Acum ai la dispoziție EIMI Mistify Me, un spray cu uscare rapidă pentru finisare și fixare. Pentru a-ți exprima individualitatea.

Cu o formulă lejeră care se usucă rapid, EIMI Mistify Me îți oferă finisarea perfectă instant. Datorită tehnologiei MicroMist – difuzarea este extrem de fină și îți oferă mai mult control. Produsul este disponibil în două variante – light și strong.

Atuurile Mistify Me

  • Uscare rapidă pentru fixare instant
  • O formulă lejeră care nu încarcă părul
  • Finisare și fixare până la 24 de ore
  • Look natural și cu volum
  • Părul este ușor de coafat după aplicare

Obține susținere și fixare într-o clipă  cu EIMI Mistify Me!

Top 4 trucuri de styling de la specialiștii Wella Professionals

  1. Pentru a obține textură și volum, aplică Mistify Me, apoi usucă părul mișcându-l constant pentru a defini coafura. Un spray cu uscare rapidă ce creează textură este ideal pentru fixarea coafurii, dar și pentru a-l face mai ușor de manevrat. Această tehnică  de styling este în special potrivită pentru părul mediu și fin.
  2. Folosește stylerul după ce ai aplicat Mistify Me pentru a modela și a oferi finisare durabilă și rezistentă coafurii tale.
  3. Pentru bucle definite și rezistente pulverizează Mistify Me înainte de a folosi stylerul. După ce vei pieptăna părul vei observa că buclele sunt mai elastic.
  4. Pentru extra volum aplică Mistify Me la rădăcini. Folosește o perie rotundă și uscătorul pentru a mai multă susținere și volum.
My title page contents