Look de toamna

Octombrie și apoi noiembrie. Iz pregnant de toamnă. Zile mai scurte. Dimineți din ce în ce mai răcoroase. Zilele sunt din ce în ce mai scurte și mai puțin luminoase. Așa că se cere musai o schimbare. Un nou look. O nouă tunsoare. Care sunt detaliile de care e nevoie să ții cont? Le poți afla de la Antoaneta Stoican, stilist Wella Professionals.

 

”Tunsorile acestei toamne sunt extrem de purtabile și ușor de aranjat. Dacă ai părul scurt, atunci poți să te îndrepți către varianta pixie. Mai texturată, dar extrem de simetrică, cu un joc de șuvițe lungi și scurte.”, ne explică specialista Wella Professionals.

Acum, mai mult decât oricând, e important să te focusezi pe forma feței, pentru că acesta se vede cel mai mult de sub pălării, șepci și căciuli. Forma, textura și culoarea părului au partea importanța lor.

Dacă te bucuri de o lungime medie a părului, atunci ai mai multe opțiuni. Mizează pe varianta boburilor lungi, texturate pe zonele de vârf. Pe de altă parte, dacă ai părul lung, atunci alege un breton rotunjit. Joacă-te cu formele aerate.  Cu formele subtile. Cu libertatea!

 

My title page contents