Volum de senzație pentru părul fin

Când ai părul fin și subțire, știi bine că ai nevoie să pui la bătaie niște trucuri în plus. E important să alegi produse de îngrijire profesionale, ușoare, care să îl îngrijească și să-i confere volum, fără să-l încarce. Sugestia noastră? Balsamul-spumă Impressive Volume Conditioning Mousse de la Londa Professional.  Un produs cheie care ajută părul să capete volumul dorit și care îl fortifiază. Volum de senzație pentru părul fin.

 

Părul fin este mult mai sensibil la factorii externi și este dificil de coafat. Balsamul-spumă Impressive Volume Conditioning Mousse de la Londa Professional are o formulă inovatoare, care învăluie fiecare fir de păr de la rădăcină la vârfuri și îi conferă textură. Produsul are la bază ingrediente  naturale precum bambusul și lemongrass, care întăresc structura firului și îl hidratează, fără să îl încarce.

Lemongrass-ul este o plantă medicinală care conține numeroase uleiuri esențiale cu multe beneficii pentru sănătatea scalpului. Bambusul conține preponderent lignină, un tip de fibră ușoară și elastică recunoscută pentru proprietățile sale de fortifiere.

Introdu balsamul-spumă în rutina ta de îngrijire și te vei bucura de o coafură de o podoabă capilară mai bogată și mai ușor de coafat!

Preț Volume Conditioning Mousse Londa Professional: 40 lei

 

 

 

My title page contents