Corpul nostru iubeste echilibrul si munceste in fiecare clipa pentru asta. Dar are nevoie si de o mana de ajutor din partea noastra, iar preventia bolilor este cel mai la indemana lucru pe care il putem face.

Danubius Health Spa Resort a creat un program dedicat starii de bine si tratamentului preventiv ce se desfasoara in lunile aprilie si mai. Acesta include 5 nopti de cazare cu demipensiune, acces nelimitat la centrul spa, consultatie medicala si 5 proceduri de tratament prescrise de medic.

Vestea buna este ca poti beneficia de calitatile Lacului Ursu chiar daca nu este inca vreme de plaja. Piscinele din cadrul centrului spa sunt umplute cu apa sarata hiperconcentrata extrasa din lac. Efectul caracteristic apei, de reechilibrare a zonelor deficitare sau supraincarcate electromagnetic ale corpului, este mai accentuat in cazul apei sarate hiperconcentrate, prin mecanism ionic si osmotic. La acestea se adauga memoria informationala a apei (apa inmagazineaza, memoreaza si transmite calitatea mediilor prin care trece sau de unde este adusa). Spre deosebire de apele ce traverseaza medii urbane, intens poluate informational, apa extrasa din Lacul Ursu aduce cu sine calmul, echilibrul si incarcatura intens pozitiva a arealului natural pur al statiunii Sovata.

Afla mai multe despre programele Danubius Health Spa Resort pe www.danubiushotels.ro.

 

 

My title page contents