3 măști de față exfoliante pentru primăvară. Prepară-le acasă!

Descoperă 3 măști de față exfoliante pentru a le folosi primăvara, pe care să le prepari chiar acasă! Vrei să ai un ten curat, moale și hidratat? Învață să prepari măști de frumusețe cu produse naturale, pentru a curăța în profunzime fața, și a combate îmbătrânirea, acneea și punctele negre.

Vine primăvara și odată cu ea începe și anotimpul schimbării și al renașterii. Primăvara este un moment minunat pentru a-ți schimba rutina zilnică de îngrijire a pielii.

Odată cu schimbarea temperaturilor, simțim nevoia să ne reînnoim frumusețea pielii. În timpul iernii, dacă nu facem o curățare regulată a feței, folosind creme hidratante și creme protectoare bune, celulele moarte ale pielii se acumulează. Prin urmare, pielea va avea un aspect tern.

Cea mai bună soluție pentru a scăpa de aceste celule moarte este exfolierea pielii de două ori pe săptămână.

Iată 3 măști de față exfoliante, pe care să le prepari chiar tu acasă!

Conțin ingrediente proaspete, precum menta, lămâia și castravetele care regenerează, purifică și îți pregătesc tenul pentru primăvară.

1 – Mască de față cu iaurt și mentă

Ingrediente:

1 lingură de iaurt

1 lingură de frunze de mentă tocate mărunt

Procedezi așa:

Amesteci frunzele de mentă cu iaurtul și apoi aplici masca pe fața proaspăt spălată.

Lași să acționeze aproximativ zece minute, apoi clătești cu apă caldă, terminând cu un strop de apă rece pentru a închide porii.

2 – Mască de față cu lapte și castraveți

Ingrediente:

1/4 l de lapte

1 lingură de miere

1 lingură de zahăr brun

1/2 castravete

Procedezi așa: 

Cu un mixer amesteci toate ingredientele și aplici apoi amestecul obținut pe fața spălată.

Lași să acționeze 10-20 de minute, apoi clătești fața cu apă călduță, stropind cu apă rece la final.

3 – Mască de față cu lămâie și miere

Ingrediente:

1 lingură de miere crudă

1 linguriță de zahăr brun

1/2 lămâie

Procedezi așa:

Amesteci toate ingredientele și aplici masca pe fața curată, evitând zona ochilor.

Lași să acționeze aproximativ 15 minute, apoi clătești fața cu apă călduță, finalizând intotdeauna cu un strop de apă rece.

 

Sfaturi

Dacă dorești să scapi de celulele moarte ale pielii, lămâile sunt perfecte, deoarece ajută la combaterea punctelor negre, a acneei și a petelor întunecate.

Iaurtul este ideal pentru hidratare. Atunci când este amestecat cu frunze de mentă, care au proprietăți antioxidante, ajută la calmarea și echilibrarea pielii uscate, lăsând-o proaspătă și catifelată.

Mierea, cu proprietățile sale incredibile antibacteriene și antioxidante, este ideală pentru prevenirea acneei, încetinește procesul de îmbătrânire și ajută tenul să fie strălucitor.

My title page contents