10 idei pentru a face din Valentine’s Day și Dragobete două zile speciale 

10 idei pentru a face din Valentine’s Day și Dragobete două zile speciale 

10 idei pentru a face din Valentines Day și Dragobete două zile speciale – Februarie este considerată de mulți luna iubirii, prilej excelent pentru a arăta dragostea pentru persoana iubită. Indiferent că se sărbătorește Valentine’s Day sau Dragobetele – sau, de ce nu, ambele (mai ales că frumos e să se arate aprecierea pentru partener în fiecare zi) -, e bine ca pregătirile pentru această zi să nu fie lăsate pe ultima sută de metri. Iată 10 idei pentru a face din Valentine’s Day și Dragobete două zile speciale!

  1. Un mic dejun tematic – ziua poate începe cu un mic dejun care să includă produse preferate de persoana iubită, dar și produse romantice, tematice cum sunt și amestecurile de Valentine’s Day de la Mixit, dintre care ediția limitată a produsului Elixirul iubirii, Mixit Rock n’ Choc – Bomboane de ciocolată cu pudră de zmeură și seturile disponibile.

 

  1. Un cadou special sau personalizat – partenerii pot pregăti un cadou handmade, surpriză (o pictură, un colaj, un montaj – un film care include mai multe fotografii/filmulețe din anii petrecuți împreună, o poezie dedicată persoanei iubite etc.).

 

  1. O experiență unică – partenerii pot alege o activitate pe care să o facă împreună pentru prima dată, în funcție de buget și preferințe. De la zbor cu un avion ușor la tras cu arcul, de la o lecție de călărie ori escaladă și până la o experiență fine dining sau wine tasting, sunt o multitudine de opțiuni disponibile.

 

  1. O zi de spa – Valentine’s Day și/sau Dragobetele pot deveni zile de relaxare împreună, iar o zi la spa poate oferi pauza necesară de la problemele și treburile zilnice.

 

  1. O excursie de o zi / un weekend – indiferent dacă este vorba de o plimbare pe malul mării sau o călătorie la munte ori la un castel medieval, se poate planifica o excursie într-un loc pe placul ambilor parteneri. Alternativ, se poate alege organizarea unui weekend romantic, în țară sau străinătate – o minivacanță binevenită!

 

  1. O activitate creativă realizată împreună – pictură, modelaj, decorațiuni etc. – nu contează ce se alege, atât timp cât ambii parteneri sunt deschiși către o astfel de activitate care le permite să petreacă timp împreună făcând ceva creativ și personal.

 

  1. O lecție la care participă ambii parteneri – poate fi o lecție de dans, de gătit, de caligrafie, olărit ș.a.m.d.

 

  1. O seară de jocuri/board games/filme – dacă ambele persoane preferă o seară liniștită acasă, atunci se poate lua în calcul o seară de board games/jocuri de societate/jocuri video, dacă este o pasiune a ambilor, ori se poate viziona un film împreună.

 

  1. O sesiune foto romantică – se poate colabora cu un fotograf profesionist pentru a captura momentele speciale ale zilei de Valentine’s Day și/sau Dragobete și să se creeze astfel amintiri speciale pentru această zi.

 

  1. O cină specială – indiferent că este acasă ori în oraș, mesele de seară de Valentine’s Day sau Dragobete pot fi ocazii deosebite de a petrece timp împreună. Se poate opta între o cină la restaurant, una acasă, care să includă preparatele preferate ale celor doi, ori alte surprize adaptate cuplului, în funcție de preferințe (o cină în aer liber, de exemplu, dacă vremea o permite).

 

„Iubirea e o forţă mai formidabilă decât oricare alta. E invizibilă, nu poate fi văzută sau măsurată şi, totuşi, este suficient de puternică să te transforme într-un moment şi să îţi ofere mai multă bucurie decât ar putea-o face orice lucru material.” spune Barbara de Angelis [1]. Toți cei norocoși să aibă alături o persoană pe care să o poată iubi și care să îi iubească pot lua în calcul cel puțin o zi pe an în care să sărbătorească acest frumos sentiment: iubirea și să-și arate recunoștința pentru partener, iar opțiunile de mai sus arată că există multiple modalități în care acest lucru poate fi realizat.

 

[1] sursa: http://autori.citatepedia.ro/de.php?p=2&a=Barbara+de+Angelis

 

My title page contents