Noptile tarzii, gerul si variatiile de temperatura au lasat urme pe tenul tau? Te-ai ales cu o piele uscata si fara viata?

 

Daca raspunsul este pozitiv, atunci recapata-ti vigoarea cu fiolele exfoliatoare Rapidex pe baza de Principii Active Fito-Marine.

Pielea noastra sufera adesea de acumulari de celule moarte, de acnee, de uscare, imbatranire…si cate si mai cate. Azi, ai la indemana Rapidex.  O  doza efectiva si sigura care asigura o exfoliere ca la carte. Pentru ca sa tu sa descoperi o piele mai tanara, mai luminoasa si mai stralucitoare.

Secretul Rapidex? Principiile Fitoactive Marine si acizii naturali de fructe. O solutie simpla care te ajuta sa scapi de pete, de hiperpigmentatie.

Less is more – asa ca Rapidex iti aduce exfolierea profesionala la un pas distanta. Mai exact la o fiola distanta, timp de 14 zile.  Un  proces controlat intr-un ambalaj perfect, care contine doza necesara pentru o aplicare.

Folosit timp de 14 zile, acest program in doze unice este eficient. Si sigur. Si se recomanda tenului incarcat. Afectat de varsta biologica, de calatoriile obositoare, a expunerii la soare si a acneei.
Un ten perfet curat. Cu Rapidex. De la Repechage.

Pret recomandat – 215 lei

 

 

 

 

My title page contents