3 afirmatii zilnice care iti pot schimba viata

3 afirmatii

Ai fost curioasa sa iti observi vreodata dialogul interior? Cum iti vorbesti? Pe ce ton? Ce cuvinte iti adresezi? Stii ca asa cum discutam constient si atent cu oamenii din jurul nostru, tot asa trebuie sa ne purtam si cu noi? In cadrul conversatiile interioare? Iata 3 afirmatii zilnice care iti pot schimba viata.

 

Sunt foarte importante cuvintele pe care ni le spunem, deoarece acestea reflecta modul nostru de gandire si emotiile care ne guverneaza. Te certi sau iti vorbesti frumos? Iti setezi limite prin ceea ce comunici sau creezi oportunitati de crestere?

O modalitate foarte buna pentru a te bucura de un dialog interior fructuos este practicarea afirmatiilor zilnice. Acestea sunt si o varianta excelenta de a-ti incepe ziua. Chiar inainte de a bea cafeaua.

Ce fac ele mai exact? Afirmatiile pozitive iti reprogrameaza creierul sa creda intr-o intentie. In acest proces, asculta-ti intuitia, care te va ghida in directia corecta.

Wellandgood.com recomanda sa practici 3 afirmatii zilnice care iti pot schimba viata:

1. Sa te ajute sa iti incepi ziua pozitiv.

Fa un exercitiu de respiratie de cu dimineata. Inspira pentru 5 secunde, tine aerul in piept pentru alte 5 si expira tot pe parcursul a 5 secunde. In timp ce faci acest lucru, repeta urmatoarea afirmatie:

Sunt deschisa si pregatita sa primesc tot ce imi ofera viata”.

Este un mod excelent de a arata ca esti pregatita sa profiti de noua zi care iti este oferita.

 

2. Sa te ajute sa iti indeplinesti obiectivele.

Cand esti dezamagit si deznadejduit, iti este foarte greu sa ai o atitudine pozitiva. Ce poti face in schimb? Practica recunostinta. Facand acest lucru iti vei muta atentia pe ceea ce ai si ai realizat deja. Spune asa:

Sunt pe cale sa indeplinesc ce mi-am propus. Ma simt recunoscatoare si binecuvantata. Multumesc!”

Repeta aceasta afirmatie de 3 ori.

 

3. Sa te ajute sa iti canalizezi iubirea fata de propria persoana.

Iubirea de sine este foarte importanta pentru a ne bucura de o viata fericita. Canalizeaza si focuseaza-te pe aceasta dragostea interioara lucrand cu urmatoarea afirmatie:

Ma iubesc, sunt frumoasa, sunt binecuvantata”.

Respira adanc si repeta afirmatia.

 

My title page contents