3 măști de față naturale pe bază de struguri pe care să le faci chiar acasă

3 măști de față naturale pe bază de struguri pe care să le faci chiar acasă

3 măști de față naturale pe bază de struguri – Toamna, strugurii proaspeți sunt excelenți pentru a-i mânca, sucul lor este bun de băut fiind, de asemenea, un antioxidant puternic, foarte bogat în flavonoide. Și ce am mai putea pregăti din struguri? Ei bine, câteva măști de față anti-îmbătrânire, cu rezultate extraordinare.

Îți dorești o mască? Încearcă să o pregătești din struguri! Strugurii au proprietăți benefice și antioxidante prin excelență și inhibă formarea radicalilor liberi, având grijă de pielea noastră.

Antioxidanții din compoziția strugurilor îmbunătățesc elasticitatea epidermei și fac din mască unul dintre cele mai bune tratamente anti-îmbătrânire. Romanii antici cunoșteau numeroasele lot beneficii și foloseau strugurii pentru purificarea pielii.

Iată 3 măști de față naturale pe bază de struguri:

1. Mască purificatoare și anti-îmbătrânire

Vrei o piele strălucitoare, tânără și netedă? Încearcă această mască!

Ai nevoie doar de câteva ingrediente simple:

7 struguri, 1 linguriță de miere, gel de aloe vera, 1 lingură de fulgi de ovăz și 1 lingură de iaurt simplu.

Procedezi așa: Amesteci ingredientele până când obții o compoziție omogenă. Odată ce crema este obținută, o aplici ușor pe față, lăsând-o să acționeze timp de aproximativ zece minute. Apoi clătești fața cu apă călduță și vei observa imediat un efect incredibil de ridicare.

2. Mască de iaurt și struguri

Combinația de ulei de semințe de struguri, struguri și afine este utilă pentru combaterea ridurilor inestetice și a semnelor de îmbătrânire.

Pentru a face acest lucru, ai nevoie de: 1 linguriță de ulei de semințe de struguri, 6 struguri roșii, piure de afine și o lingură generoasă de iaurt simplu.

Zdrobești fin boabele de struguri și amesteci toate ingredientele într-un castron; vei obține o mască suculentă. Las-o să acționeze timp de aproximativ zece minute.

Această minunată rețetă de frumusețe se face întotdeauna pornind de la ingredientul de bază, strugurii. Iaurtul simplu trebuie combinat cu strugurii.

3. Mască bogată de struguri roșii

Strugurii roșii sunt bogați în nutrienți, inclusiv resveratrol, un fenol cu proprietăți puternice anticancerigene.

Pentru a pregăti masca, amesteci șase struguri și apoi aplici amestecul pe pielea feței perfect curățată.

Crema este un antirid eficient; dacă o lași să acționeze timp de 15 minute, vei vedea imediat o hidratare mai mare a pielii, care în oglindă va arăta mai catifelată.

 

 

My title page contents