Ingrijirea parului este din ce in ce mai complexa si mai eficienta. Este un mix de stiinta, grija, iubire si produse de cea mai buna calitate. Uite cum faci ca sa iti iasa.

Putem obtine cele mai bune rezultate folosind produse performante care apeleaza la cele mai noi tehnologii. Nioxin integreaza in formulele sale rezultatele unor cercetari menite sa cresca rezistenta firului de par, sa sprijine cresterea in diametru dar si sa curete eficient. Iata 3 dintre tehnologiile care stau la baza produselor:

  • Cu aminoacizi de cistină şi ingrediente de îngrijire ce nu încarcă părul şi oferă un aspect de păr mai des; ajută la creşterea diametrului fiecărui fir de păr şi la reducerea căderii părului prin consolidarea rezistenţei împotriva degradării şi ruperii.
  • Transactive Delivery System. Cu antioxidanti, plante, vitamine şi agenţi de purificare care ajută la îndepărtarea excesului de sebum din jurul firului de păr şi a reziduurilor de pe scalp, lăsându-l curat şi împrospătat.
  • Glyco-Shield. Pentru scalp şi pentru părul tratat chimic, cu extract de ceai alb, ulei de mentă şi agenţi de îngrijire. Oferă o tehnologie cu dublă protecţie pentru hidratarea şi protecţia părului colorat, lăsând în acelaşi timp scalpul întinerit şi împrospătat.
My title page contents