O viata colorata este o viata mai frumoasa. O viata mai vesela si plina de optimism. Tine pasul cu cele mai hot nuante de par.

 

 

Wella Professionals iubeste inovatia. Iar aceasta se regaseste inca o data intr-un produs exceptional. Koleston Perfect Innosense. Prima vopsea permanenta certificata de European Centre for Allergy Research Foundation.

Atuul ei? Molecula revolutionare ME, careia I se adauga un risc scazut de producere de alergii* in timpul procesului de colorare.

ME+ este rezultatul a 20 de ani de cercetare. Aceasta este o molecula de culoare care le inlocuieste pe cele uzuale, ce se regasesc in aproximativ 90% din produsele de pe piata. Molecula revolutionara ME+, continuta de Koleston Perfect Innosense, a fost analizata, cercetata si acreditata de dermatologi, toxicologi si imunologi. ME+ , responsabila de nuantele vibrante, de durata culorii pe par si de acoperirea perfecta a parului alb, are o forma speciala creata de Wella Professionals ce reduce considerabil riscul producerii alergiilor*.

Ca si consumatori, suntem din ce in ce mai atenti la ingredientele continute de produsele pe care le consumam. Ne informam asupra ingredientelor potential daunatoare pentru sanatatea noastra sau pentru mediul inconjurator atunci cand achizitionam produse, de la cele alimentare pana la cele de cosmetice. Din fericire, gasim produse alternative care reduc aparitia potentialelor riscuri asupra sanatatii si echilibrului nostru personal. Koleston Perfect Innosense ofera rezultatele perfecte de colorare iar datorita noii molecule ME+ riscul producerii alergiilor* este redus.” declara Constantin Ilie, Wella Professionals Lead Trainer.

*Desi riscul dezvoltarii alergiilor este redus, ramane totusi posibilitatea unei reactii alergice care poate fi severa. Trebuie realizat testul de alergie cu 48 de ore inainte de orice operatiune de colorare. Urmati cu strictete instructiunile de siguranta. In cazul in care clienta a experimentat vreodata o reactie alergica la colorantii de par, nu se recomanda colorarea.Molecula ME+ este prezenta in nuantele Pure Naturals, Rich Naturals si Deep Browns din gama Koleston Perfect Innosense.

Pret serviciu in salon – 150 de lei

My title page contents