3 tipsuri ca să fii o gravidă cu pielea frumoasă

Atunci când porți în interiorul tău o altă ființă magică, totul se schimbă. Corpul tău, inima ta, părul tău, pielea ta. Ai de-a face cu modificarea circulației sanguine, dar și a nivelului de estrogen. Uite 3 tipsuri ca să fii o gravidă cu pielea frumoasă.

 

Află că această coordonată hormonală poate afecta la rândul ei secreția glandelor sebacee. Cum se traduce asta? Simplu! Atunci când ești însărcinată, poți avea probleme cu tenul gras sau chiar cu acneea. ”Totodată, ia în calcul și că hormonii tiroidieni stimulează glandele sudoripare, ceea ce înseamnă că o viitoare mămică se poate alege cu transpirație în exces și, implicit, cu deshidratarea pielii, explică Nicoleta Ion, Trainer Naturys România. Ulterior, hormonii în exces sunt responsabili și pentru circulația sanguină deficitară. Efectul?  Pielea își poate pierde fermitatea și elasticitatea, de unde și apariția vergeturilor.”

3 tipsuri ca sa fii o gravidă cu pielea frumoasă

E clar ca bună ziua acum că pielea unei gravide are nevoie de îngrijiri speciale, da? Ai la îndemână 3 sfaturu ca să fii o viitoare mămică cu pielea frumoasă

  1. Folosește produse non-toxice sau care să nu conțină parabeni și parfumuri sintetice.

Alege produse pe bază de argilă. Aceasta este un ingredient benefic pentru femeile care au tenul gras sau care suferă de acnee. Recomandarea noastră? Repêchage Sea Mud Perfecting Mask. O mască bogată în ingrediente active care reglează activitatea glandelor sebacee fără să usuce pielea.

  1. Hidratare cu seruri concentrate sau creme pe bază de vitamine, minerale și aminoacizi.

Caută crème bogate în vitamin, care combat primele semne de îmbătrânire și care pot regenera celulele pielii și mențin apa în țesuturi.

  1. Uleiuri cu vitamine

La fel ca și tenul, află că și pielea corpului suferă modificări, mai ales în zona abdomenului. De ce? E logic? Pentru că aici pielea se intinde cel mai tare. Aici pot apărea vergeturi și pierderi de elasticitate.  De aceea, este necesară folosirea uleiurilor atât dimineața, cât și seara. De ce uleiuri? Pentru că acestea sunt mai bogate în acizi grași care mențin fermitatea și care vor ajuta pielea să își revină mai repede pe viitor.

Repêchage Vita Cura Triple Action Nutrí Oil cu Fitoactivi învăluie pielea în lux. Mixul de uleiuri exotice redă vitalitatea pielii, reface bariera de hidratare naturală și hrănește pielea în profunzime. Beta Carotenul și vitaminele A și E asigură protecție antioxidantă. Este o adevarată desfătare pentru simțuri grație esențelor naturale de vanilie și rooibos.

My title page contents