Stimularea creșterii genelor cu ajutorul uleiurilor vegetale

Stimularea creșterii genelor se poate face cu ajutorul uleiurilor vegetale. A avea genele frumoase, lungi și puternice este cu siguranță unul dintre cele mai râvnite obiective estetice.

De fapt, când sunt sănătoase și frumoase, genele conferă aspectului o intensitate și un farmec deosebit.

 

Iată cele mai eficiente metode de stimulare a creșterii genelor, datorită remediilor naturale mici, dar eficiente!

1. Necesar

  • Uleiuri vegetale (ricin, măsline)
  • Un recipient de 30 ml, perie cu rimel

2. Îngrijirea genelor cu uleiuri vegetale

Uleiurile vegetale sunt un adevărat leac pentru gene. Uleiul de măsline și cel de ricin sunt cele mai potrivite și eficiente. Vitaminele conținute de aceste două uleiuri sunt ușor absorbite de gene, hrănindu-le în profunzime. Folosești o perie de rimel curată sau nouă (sau un tampon de bumbac), o înmoi pur și simplu în uleiul ales și aplici pe gene.

Această operație, evident, trebuie efectuată după curățarea obișnuită a tenului. Pentru a preveni ca urmele de machiaj și murdărie să afecteze procesul natural de hrănire prin acțiunea uleiurilor. Ai grijă să elimini excesul de ulei, astfel încât ochii să nu fie prea încărcați de grăsime. Repeți procesul în fiecare seară, preferabil înainte de culcare, astfel încât produsul să acționeze ore în șir și să nu te incomodeze. În dimineața următoare, îți cureți fața în mod obișnuit și, cu ajutorul unei dischete demachiante de bumbac, vei elimina produsul.

Stimularea creșterii genelor. Alte sfaturi

Acest amestec de uleiuri naturale, dacă este aplicat constant, hrănește și stimulează regenerarea până la de două ori mai mare decât în mod normal. Vei observa diferența după doar câteva săptămâni: vei avea un aspect magnetic, intens și natural, fără a utiliza dispozitive precum genele false! Este important, pentru creșterea cu succes a genelor, să eviți utilizarea produselor cosmetice care conțin substanțe nocive, cum ar fi parafină, petrolatum sau conservanți care, pe lângă rănirea pielii, slăbesc genele.

Un alt sfat este să nu folosești niciodată un rimel mai mult de trei luni, deoarece produsul poate fi supus contaminării bacteriene odată ce a fost deschis. În cele din urmă, nu uita de importanța eliminării întotdeauna a machiajului seara, cu produse delicate.

My title page contents