Tratament natural pentru creșterea genelor, puternice și sănătoase

Știi vreun tratament natural pentru creșterea genelor? Dacă ești interesată de make-up, atunci, cu siguranță, cunoști importanța pe care o au genele și sprâncenele pentru armonia facială. Genele sunt ca o ramă a ochilor și pentru asta trebuie să avem grijă de ele, dându-le atenția pe care o merită.

 

Da, este adevărat că există persoane mai norocoase decât altele, cu gene lungi și groase și sprâncene bine definite! Dar nici nu se poate spune că nu se poate face nimic pentru a îmbunătăți situația celor care se confruntă cu probleme ale genelor.

Tratament natural pentru creșterea genelor. Iată câteva sfaturi pentru a obține gene puternice și sănătoase:

Ulei de ricin

Este un ulei vegetal foarte dens, deosebit de potrivit pentru îngrijirea părului uscat și fragil. Datorită proprietăților sale, uleiul de ricin are o acțiune nutritivă, de întărire care face ca genele să fie mai groase și mai rezistente. Aplică ulei pe gene în fiecare seară, cu o dischetă de bumbac curată, cu peria unui rimel vechi sau cu vârful degetelor. Concentrează-te pe rădăcina genelor și repetă procedeul zilnic. Evident, îmbunătățirile nu sunt instante, dar cu perseverență și răbdare în câteva luni vei observa deja diferența.

Tratament natural pentru creșterea genelor. Ulei de cocos natural

Un remediu bogat în substanțe antioxidante care protejează genele de expunerea la factori externi, cum ar fi vântul, praful, soarele și clorul. Uleiul de cocos se aplică într-o stare solidă, dar se topește în contact cu căldura pielii. În fiecare seară, aplică puțin ulei de cocos cu vârful degetelor, pornind de la rădăcina genelor.

Uleiul de măsline

Aportul ridicat de vitamina E și acidul oleic hidratează genele și ajută la îndesirea acestora, oferind ochilor o profunzime mai mare. O variantă și mai eficientă constă în utilizarea de lămâie, bogată în vitamina C și B, care stimulează creșterea genelor. Se taie coaja de lămâie (de preferință organică) și se adaugă patru linguri de ulei de m[[sline. Lași la macerat timp de două săptămâni, la întuneric, într-un recipient etanș. Atât uleiul de măsline, cât și cel obținut din lămâie, se aplică, la alegere unul dintre ele, în fiecare seară. Te ajuți de o perie curată de la rimel sau de o dischetă de bumbac (sau pur și simplu cu degetele).

Tratament natural pentru creșterea genelor. Ceaiul verde

Este folosit ca stimulent pentru creșterea genelor datorită conținutului ridicat de flavonoizi. Prepari un pahar de ceai. Atunci când se răcește, înmoi un tampon de bumbac și îl aplici pe pleoapă timp de aproximativ 15 minute. Între timp, poți profita de timpul de așteptare pentru a aplica și o mască de față. Clătești cu apă proaspătă și repeți operațiunea în fiecare seară, pentru câteva luni. Acest remediu este, de asemenea, util pentru cearcăne: două trucuri într-unul!

Vitaminele A, B, C, E

O dietă sănătoasă bogată în vitamine este baza pentru un organism sănătos, atât în interior, cât și în exterior. Alimentele recomandate pentru întărirea genelor sunt cele bogate în vitaminele A, B, C și E, cum ar fi fructele uscate (în special migdale, nuci și alune), avocado, broccoli, leguminoase (fasole, năut și linte) și ulei de măsline extra virgin de măsline.

Tratament natural pentru creșterea genelor. Îngrijire și igienă

Nu este suficient să aplici produse speciale, dacă îngrijirea și curățarea genelor este neglijată.

Mascara, chiar dacă este de o bună calitate, blochează genele și nu permite o creștere corectă. Acesta este motivul pentru care este important să elimini machiajul în fiecare zi, cu produse delicate și fără a freca prea mult. Pur și simplu aplici o mică cantitate de machiaj direct pe pleoapă (chiar și uleiul de nucă de cocos este excelent pentru îndepărtarea machiajului) și masezi fără a apăsa prea mult cu degetele. Aplicarea unui disc umed și lăsarea produsului să acționeze sunt două gesturi suficiente pentru a elimina machiajul și pentru a pregăti genele pentru tratamentul natural ales. Genele tale îți vor fi recunoscătoare.

 

My title page contents