3 tipsuri utile de alegere a tonerului pentru tenul sensibil

Tenul tău cum se prezintă? Are pete roșii, e iritat și demontrează o sensibilitate crescută? Ei bine, aceste 3 caracteristici sunt doar câteva dintre provocările persoanelor cu tenul sensibil și reactiv.  Pentru că, acesta este cel mai intolerant tip de ten.

 

Produsul nepotrivit atrage dupa sine o eczemă sau o dermatită de contact. În schimb, ”o rutină corespunzătoare poate conduce la ameliorarea sensibilității”, explică Nicoleta Ion, Trainer Repêchage România

Uite la ce să fii atentă când alegi tonerul pentru tenul sensibil și reactiv.

  1. Alege un produs cu proprietăți calmante

“Loțiunea tonică trebuie să calmeze pielea, nu să determine înroșirea sau alte reacții alergice. Acest tip de ten are nevoie de produse atent formulate, pentru a evita iritarea și roșeața.,” explică specialistul Repêchage.

  1. Evită formulele pe bază de alcool

“Citește cu atenție lista ingredientelor pentru a evita posibili iritanți și alergeni. Optează pentru produse de îngrijire destinate persoanelor cu tenul hipersensibil și rozacee,” recomandă Nicoleta Ion.

  1. Ingredientele indicate ?Acidul lactic, extractul de alge, hamamelis sau apa de trandafiri.

Alege Hydra4 Tonic de la Repêchage, dacă ai tenul sensibil și reactiv. Are rol calmant și de reîmprospatare a pielii. Spray-ul contine o infuzie de alge bogate în vitamine, minerale și antioxidanți. Acesteia i se adăuga extractul de frunze de măslin care echilibrează și calmează tenul. Tonicul elimină delicat celule moarte

 

Preț recomandat Hydra 4 Tonic pentru ten sensibil/reactiv: RON 97

My title page contents