3 trucuri pentru un păr irezistibil de Valentine’s Day

Par irezistibil

Februarie este luna iubirii, iar părul tău este cu siguranță una dintre cele mai puternice arme de seducție. Ai plănuit o cină romantică, o ieșire la teatru sau alegi să sărbătorești această zi acasă alături de iubitul tău? Nu contează! Această sărbătoare este o oportunitate în plus să arăți fabulos!

Ți-am pregătit trei trucuri care îți vor garanta un look irezistibil!

Programează o vizită la salonul preferat

Cu câteva zile înainte, programează o vizită la salonul tău preferat. Obiectivul? Îți  poți tunde vârfurile sau îți poți reîmprospăta culoarea. Ba chiar, ai ocazia să abordezi un look complet nou. Cum? E simplu! Adaugă puțină vitalitate șuvițelor tale blonde dacă ai părul balayage sau sporește intenstitatea culorii tale de bază.  Aceste mici retușuri vor face cu siguranță diferența.

Nu ai timp să mergi la salon? Nicio problemă! Mizează pe o mască  hrănitoare pentru a beneficia de un tratatement puternic  de hidratare. Încearcă SP Hydrate Mask pentru un păr revitalizat, care devine în mod vizibil mai suplu.  Reîmprospătează-ți culoarea părului cu un produs de special de îngrijire care oferă protecție părului vopsit. Color Finish de la SP păstrează strălucirea și oferă protecție împotriva decolorării.

Pregătește-ți părul încă de la primele orele ale dimineții

În dimineața de Valentine’s Day,  pregătește-ți părul pentru a putea fi coafat mai ușor. Urmează ritualul tău obișnuit de îngrijire – șampon potrivit tipului de păr și conditionner.

Astfel, șuvițele tale fi pregătite pentru coafura de seară. Apelează la un produs leave-in sau un ser reparator pentru un păr extra glossy!

Coafura ideală pentru Valentine’s Day

Anul acesta, Valentine’s Day se sărbătorește într-o miercuri și va trebui să fii pregătită pentru timpul scurt dintre birou și întâlnirea romantică pe care ai planuit-o. Ce poți face? Poți alege să păstrezi un look simplu cu părul drept și strălucitor.

Ai nevoie de un styler ghd, un produs de protecție termică și un produs de finisare pentru un look simplu, dar elegant! Dacă vrei să îți impresionezi partenerul atunci apelează la bucle romantice! Încearcă  SP Weightless Finish, un produs cheie care oferă buclelor tale definire și elasticitate.  Fixarea și luciul oferite de acest produs dau buclelor un aspect catifelat.

Optează pentru un ruj roșu și o rochie clasică neagră și vei avea un look de neuitat.

Preț recomandat SP Hydratate Mask: RON 99

Preț recomandat SP Weightless Finish: RON 73

Preț recomandat Color Finish: RON 73

My title page contents