5 sfaturi pentru a păstra roșul vibrant al părului

În ultima vreme, părul roșu aproape că a devenit un „must have”. Doamnele îndrăznesc tot mai mult să-și coloreze părul cât mai intens. Din păcate, să menții culoarea roșie a părului poate fi foarte dificil. Iar un vopsit prea des, nu e chiar cea mai bună variantă. Riști să-ți arzi părul și să slăbești structura firului.

 

Iată 5 sfaturi de folos pentru menținerea unei culori vibrante a părului:

1. Evită să-l speli prea des: primul dușman al culorii este șamponul. Evită să-ți speli părul în fiecare zi, mai ales dacă nu e chiar necesar. Maximum de 3 ori pe săptămână este suficient;

2. Ferește-te de soare: acesta îți decolorează părul. Când te expui mult timp la soare, nu uita să aplici protecția UV necesară pentru păr;

3. Folosește șampon și balsam pentru părul colorat: te vor ajuta să menții strălucirea culorii și va prelungi durata acesteia;

4. Spală părul cu apă rece: da, deși greu de acceptat. Căldura, din păcate, deschide cuticula firului de păr și înlătură culoarea. Evită decolorarea părului roșu, spălându-l cu apă rece (atenție, pe lungime, nu la rădăcină!);

5. Aplică măști cu balsam colorant: foarte utile! Nu este o vopsea și nu distruge părul, ci dimpotrivă, ajută menținerea roșului vibrant! Îți speli părul de 2 ori pe săptămână și aplici balsamul colorat de 2 ori pe lună. Se aplică asemenea unei vopsele de păr. Se lasă timp de o oră și gata: roșu va rămâne roșu!

 

Iar specialiștii de la Wella Professionals s-au gândit la toate și au creat balsamul de care ai nevoie: WELLA PROFESSIONALS INVIGO COLOR RECHARGE RED CONDITIONER – Pentru păstrarea proaspătă a culorii părului mai mult timp. Oferă îngrijire instantanee. Este indicat pentru reîncărcarea părului cu pigmenți de culoare. Reîmprospătează și menține luminozitatea și intensitatea părului colorat în nuanțe de roșu.

Conține pigmenți coloranți și are un parfum delicat floral: Note de vârf florale, note de mijloc cu muguri și trandafir și note de bază senzuale, cu de lemn de santal și vanilie.

Cum aplici?

Distribui balsamul uniform pe părul proaspăt spălat și uscat cu prosopul. Lași să acționeze 3-5 minute și apoi îl clătești foarte bine.

Păstrează roșul vibrant al părului tău cu WELLA PROFESSIONALS INVIGO COLOR RECHARGE RED CONDITIONER. Preț: 49 lei (fără TVA).

My title page contents