Traim in “epoca vitezei”. Barbatii lucreaza de dimineata pana seara, iar noi, femeile, suntem din ce in ce mai preocupate de cariera. De promovare. De cucerirea Everestului.

 

Rimul alert de viata din timpul saptamanii ne face sa avem din ce in ce mai putin timp pentru noi. Multe dintre noi ajungem acasa obosite, dupa o zi lunga, si abia daca mai gasim puterea sa ne ocupam de pielea noastra. Ne demachiem in graba si, eventual, aplicam o crema in grabă. Rezultatul? Mai multe cearcane, ochi obositi, riduri, acnee. Asadar, weekendul devine ocazia perfecta pentru un mini-spa acasa. Ce poate fi mai relaxant si mai placut decat o baie calda cu spuma? Nicoleta Ion, Trainer Repechage Romania, ne recomanda Vita Cura ® Triple Action Foaming Seaweed Bath. “Are rol detoxifiant, iar esentele de vanilie si rooibos iti desfata simturile. Din aceeasi colectie, mie imi place Repechage Nutri Oil. E un produs care se aplica pe toata suprafata corpului, iar beneficiile sale anti-aging sunt uluitoare.”

Si pielea fetei are nevoie de rasfat. Asadar, seara, cand ajungi acasa, aplica un exfoliant care sa iti inlature celulele moarte si sa confere luminozitate tenului. Repechage One Minute Exfoliating Mask actioneaza intr-un minut, dezvaluind o piele curata si stralucitoare. Dupa exfoliant, poti aplica seruri concentrate, care actioneaza in profunzime pe o piele curată. Repechage C-Serum contine un cocktail de nutrienti care hidrateaza, purifica si previne imbatranirea prematura. O masca hidratanta si o crema de final vor transforma tenul tern si obosit intr-o piele hidratata şi radianta.

O piele sanatoasa inseamnă o piele frumoasa !

My title page contents