Tratamente pentru îngrijirea unghiilor. Cum să-ți îngrijești corect unghiile?

Tu folosești tratamente pentru îngrijirea unghiilor? Uleiul de cuticule este unguentul de înmuiere care ajută la îngrijirea unghiilor.

 

De la ingrediente dăunătoare la produse nutritive: sfaturi simple și prețioase pentru o manichiură foarte sănătoasă.

Cât de important este să-ți hrănești unghiile și, mai presus de toate, care sunt cele mai bune produse pentru a le proteja și întări?

1. Cele mai bune produse pentru îngrijirea unghiilor: uleiul de cuticule și crema de mâini

Specialiștii recomandă aplicarea uleiului de cuticule de două ori pe zi și folosirea unei creme pentru mâini. Produse esențiale pentru a asigura hidratarea pielii și a cuticulelor, permițând totodată creșterea unghiilor sănătoase. Dacă nu e posibil să folosești ulei pentru cuticule de două ori pe zi, cel puțin nu uita să faci acest lucru seara, înainte de a merge la culcare. În timpul nopții, produsul va pătrunde adânc în piele și va declanșa acțiunea sa hrănitoare.

2. Care sunt ingredientele dăunătoare pentru unghii?

Multe dintre produsele de unghii de pe piață conțin ingrediente dăunătoare pentru unghii. Specialiștii recomandă să verificăm dacă produsele conțin: DBP, Toluen, Formaldehidă, Camfor, TPP, MEHQ, Rășină Formaldehidică, Parabeni, Tosilamidă Etil, Xilen și MIT.

3. Folosește un solvent delicat

Alege un solvent lipsit de acetonă, ce permite o curățare rapidă și delicată a unghiilor.

4. Tratamentul de hidratare ideal

Este un amestec bogat de uleiuri prețioase, inclusiv jojoba și migdale dulci, combinate cu vitamina E.

5. Tratamente pentru îngrijirea unghiilor. Ulei hidratant

Alege un ulei hidratant ce conține ingrediente naturale profund hidratante. Acesta hrănește, repară și reînnoiește cuticulele, permițând unghiilor să crească mai sănătoase și mai puternice. Pentru a avea unghii tari și hidratate, masează-le cu ulei de măsline sau de floarea soarelui, sau cu conținutul unei capsule de vitamina E.

6. Luciu de unghii hrănitor

Protejează-ți unghiile, folosind numai lacuri de bună calitate, pentru a evita ștergerea repetată cu dizolvant. Acesta atacă structura unghiei și o slăbește.

 

 

 

 

 

 

 

 

My title page contents