7 semne că relația se termină. Nu le subestima!

Iată, în cele ce urmează, 7 semne că relația se termină. Nu le subestima! De câte ori ne-a luat prin surprindere vestea despărțirii unui cuplu de prieteni sau a unor rude? Nu ne-am fi așteptat poate niciodată. Totuși se întâmplă, deși aparent fără semne de avertizare. În realtate, dacă o relație se termină, cu siguranță niște semnale de alarmă au apărut mai devreme. Semnale adesea ignorate din frică, fragilitate, uneori chiar din comoditate.

O poveste de dragoste, o relație, este ceva viu. Ceva care trebuie hrănit întotdeauna. Deseori, însă, se întâmplă invers, iar atenția potrivită nu este acordată acelor semne de avertizare mici sau mari, ajungându-se chiar la o ruptură.

Iată 7 semne că relația ta se termină și care nu ar trebui niciodată subestimate:

Există câteva semne care sunt comune. Identificarea lor din timp poate salva relația, în timp ce ignorarea lor duce la despărțirea inevitabilă.

1. Nu mai vorbiți despre lucruri personale

Unul dintre semnele că ceva nu mai merge într-o relație este atunci când nu mai vorbiți despre voi, despre preocupările voastre, despre viața ta de zi cu zi.

Înseamnă că acea unire și acel sentiment special eșuează.

2. Există tot mai multe dezacorduri

A avea o relație bună, cu siguranță nu înseamnă să gândești la fel sau să vezi lucrurile la fel cu partenerul tău. Adesea, într-adevăr, diferențele sunt elementele care fac viața de cuplu mai vie. Dar când te simți din ce în ce mai îndepărtat de partenerul tău, atunci trebuie să te gândești cu atenție.

3. Plângeri mai mult decât râs și veselie

Dintre semnele că relația voastră este la sfârșit, acesta este poate cel mai important. Ce mai mult și mai bun decât altele, indică o fractură profundă în cuplu. Când nu mai aveți motive să râdeți, rămân doar plângeri și reproșuri.

4. Cearta devine zilnică

Un alt semn dintre cele 7 care avertizează asupra crizei profunde a unei relații este tocmai frecvența certurilor. Ceea ce înainte era doar ceva rar, devine un obicei zilnic.

Asta indică faptul că nu mai reușiți să găsiți nimic în comun, nu mai ajungeți la niciun acord.

5. Nu vă mai gândiți la viitor împreună

O relație se hrănește din proiecte, chiar îndrăznețe uneori, dar realizabile în timp, unind astfel doi oameni.

Când se epuizează, este un mare semn rău!

6. Căutați oportunități de a fi din ce în ce mai singuri

Odinioară, vă doreați și aveați nevoie să faceți lucruri împreună, să vă împărtășiți pasiuni. Când ceva nu mai merge în relație, acest lucru semnalează disconfort și limitare.

7. Iubirea dispare, pasiunea se stinge treptat

O relație nu este o chestiune mecanică și apare un semnal înăuntrul tău. Un fel de voce mică care sugerează un examen de conștiință. O stare de rău imposibil de ignorat. Totuși o reflecție nu poate decât să te ajute să-ți trăiești mai bine relația de cuplu și poate chiar să o salvezi.

My title page contents