8 idei pentru a împodobi baza bradului de Crăciun

8 idei pentru a împodobi baza bradului de Crăciun. Când spui Crăciun, inevitbil te gândești și la bradul de Crăciun. De fapt, bradul este simbolul acestei sărbători și, prin tradiție, în fiecare casă se instalează câte unul. Există într-adevăr diverse tipuri și dimensiuni, dar alegerea este pur personală. 

În ceea ce privește alegerea decorațiunilor, în ziua de azi devine tot mai greu să te decizi cu ce vei decora bradul. Chiar dacă pare foarte simplu să împodobești bradul de Crăciun, unele sfaturi pot fi de ajutor pentru a nu greși. De exemplu, cele referitoare la baza bradului. Cum și cu ce o acoperi? Adesea, vedem un brad deosebit, cu decorațiuni foarte frumoase, dar când privim la baza bradului… parcă ceva nu a fost terminat.

Cum rezolvi problema?

Înainte de toate dacă ai un brad tăiat (fără ghiveci), ai nevoie de o bază metalică, esențiala pentru susținerea bradului. În același timp, aceasta poate fi mai puțin estetică.

Acest element este de fapt capabil să compromită întregul aspect estetic al bradului, anulând orice efort de a-l face frumos. De aceea, e mai bine ca baza bradului să fie acoperită.

Iată 8 idei pentru a împodobi baza bradului de Crăciun

Acoperirea bazei metalice a bradului de Crăciun este foarte simplă, iar cu unele soluții, poți chiar să rezolvi problema cheltuind puțin sau nimic. Iată câteva idei din care să te inspiri pentru decorarea bazei bradului de Crăciun.

1. Țesături de orice fel

O idee pentru acoperirea bazei bradului este utilizarea țesăturilor. Orice tip și culoare sunt în regulă, în funcție de preferințele personale. Folosește materialul pe care l-ai ales să îl utilizezi, și ia și câteva conuri de pin. Acoperă baza cu materialul ales, apoi introdu conurile de pin înăuntru, pentru a umple spațiul. În cele din urmă, folosește o panglică, o fundă sau o eșarfă veche pentru a lega materialul strâns.

2. Cadouri false

Cui nu-i place să vadă bradul plin de cadouri? În plus, diversele pachete ajută și la ascunderea bazei copacului. Deoarece adevăratele cadouri sunt puse sub brad pe 24 sau 25 decembrie, lăsând astfel baza goală în restul timpului, de ce să nu incluzi unele cadouri sub brad, de păstrat pe durata sezonului de Crăciun? Bineînțeles că nu vorbim despre cadouri adevărate, ci despre cadouri false! Ajută-te de pungi sau cutii de ambalaj cadou și folosește-le pentru a acoperi baza. Astfel, bradul va fi mereu plin de cadouri!

3. Coș de răchită

Aceasta este o modalitate foarte bună de a ascunde baza bradului de Crăciun într-un mod foarte frumos. Găsești coșuri de răchită de toate mărimile și prețurile.

4. Cutie de lemn

Pentru iubitorii de efect nordic, vintage și de lemn, aceasta este o soluție foarte populară. Pur și simplu ai nevoie de o ladă de lemn pentru a acoperi baza bradului de Crăciun într-un mod original și alternativ.

5. Covor

Există în comerț diverse tipuri de covoare, unele concepute special pentru bradul de Craciun. Foarte frumoase si originale sunt cele din blană ecologică. Poți alege să îmbraci baza bradului de Crăciun cu un astfel de covor.

6. Rolă de vată

O poți găsi în magazinele de uz casnic sau în cele online. Poți acoperi baza în întregime cu o rolă frumoasă de vată albă, pentru a crea un efect de zăpadă. În plus, poți da o notă suplimentară acestui aranjament, inserând lumini LED sub vată pentru a ilumina baza.

7. Carouri

Cu toții avem materiale în carouri prin casă. Cu un astfel de material poți acoperi complet baza bradului, rămânând clar pe culori neutre sau inerente decorațiunilor de Crăciun.

8. Lână

Dacă tricotatul este una dintre pasiunile tale, poți face chiar tu o husă frumoasă pentru bradul de Crăciun folosind pur și simplu lână. Alternativ, dacă ai o eșarfă sau un pulover de lână pe care nu îl mai folosești, îl poți recicla și transforma pentru a decora baza.

Ei, ce zici? Arată altfel bradul acum, nu-i așa?

My title page contents