Șamponul uscat - timp câștigat și un look de invidiat!

Șamponul uscat – timp câștigat și un look de invidiat! Ești pe fugă și nu ai timp să-ți speli părul? Mai mult decât atât: trebuie să ajungi la un eveniment important și coafura ta chiar trebuie să fie impecabilă? Ei bine, pentru astfel de situații există o soluție salvatoare: șamponul uscat.

Cu și despre spălarea părului

Acest proces necesită atenție, produse adecvate tipului de păr și nevoilor acestuia și, mai ales, ceva mai mult timp. În iureșul acestor vremuri, uneori se întâmplă să nu avem timpul necesar pentru spălarea părului. În astfel de momente… bazează-te pe acțiunea miraculoasă a unui șampon uscat! Iată soluția salvatoare: pulverizat pe păr, asigură un păr curat în 2 minute.

Nu uita! Șamponul uscat nu poate decât să amâne curățarea, nu să o înlocuiască: beneficiile sale, de fapt, durează aproximativ 12 ore, după care este necesar să-ți speli părul.

Ce se ascunde în spatele șamponului uscat?

Șamponul uscat este considerat cea mai bună soluție pentru persoanele care se confruntă cu o producție excesivă de sebum. Fără adăugarea de apă, compoziția acestui produs din amidon sau argilă are, de asemenea, capacitatea de a absorbi murdăria acumulată între fire. Este un produs excelent pentru persoanele care au un stil de viață aglomerat sau călătoresc și nu au întotdeauna opțiunea de a-și spăla părul în mod clasic cu un șampon.

       Atenție! Șamponul uscat nu trebuie să înlocuiască spălatul pe cap! El este un produs pe bază de particule mai mici sau mai mari de pudră de talc combinată cu alcool, care are rol de a neutraliza sebumul de la rădăcini dându-i un aspect fresh sau folosit imediat după spălat pentru a pregăti părul pentru un coafat special. Ca să îl folosești trebuie doar să îl agiți bine și apoi de la la o distanță de 6-8 cm să pulverizezi mișcând rapid mâna paralel cu linia cărării părului. După ce ai terminat, masezi ușor scalpul cu buricele degetelor până se evaporă alcoolul (umezeala de la rădăcină). Cât privește alegerea lui, cu cât e mai scump, cu atât e mai bun.”, explică, Antoaneta Stoican, stilist Wella Professionals.

De ce să alegi să folosești șampon uscat și când?

Șamponul uscat este cu adevărat un produs versatil și util. Stilistul Wella Professionals dezvăluie câteva dintre beneficiile cheie ale acestui produs:

       Prelungește durata de viață a coafurii: Ajută la păstrarea coafurii mai mult timp, reducând nevoia de spălare frecventă. Îl folosești când coafezi părul pentru un eveniment. Părul se tapetează mai ușor, iar stylingul rezistă mai bine.

       Îți reîmprospătează părul: Este perfect pentru acele zile în care nu ai timp să te speli pe păr. Absoarbe excesul de sebum și lasă părul proaspăt și curat. Îl poți folosi pentru împrospătarea look-ului după câteva zile de coafat.

       Adaugă volum: Este excelent pentru a da volum părului, în special rădăcinilor. Poate fi folosit pentru extra volum imediat după uscare.

       Convenabil în deplasare: Este ușor de luat în călătorii și poate fi folosit oriunde, fără a fi nevoie de apă.

       Elimină mirosurile: Lasă un parfum plăcut pe păr, eliminând orice miros neplăcut. Îl poți folosi după antrenamentul la sală, dacă pleci imediat la serviciu.

Recomandat a fi folosit atunci când ai tenul gras și breton, când părul stă foarte lipit de față, ca să îl ridici și să îl texturezi.

Ține cont: „Nu trebuie să abuzezi de acest produs! Orice produs folosit în exces dăunează.”, atenționează specialistul.

Tu ai încercat acest produs? Ține cont de sfaturile stilistului și bucură-te de un look impecabil oriunde și oricând!

My title page contents