6 sugestii de activități pentru o zi ploioasă la mare

Când te prinde ploaia la mare, ai putea crede ca vacanța ta s-a năruit. Însă, dacă găsești câteva activități distractive, concediul poate deveni chiar mai plăcut! Iata cateva sugestii de activități pentru o zi ploioasă la mare!

 

Cei mici se pot plictisi ușor la mare, mai ales dacă plouă. Odată cu apatia, vine și plânsul și cearta.

Când era soare, era mai simplu: mergeați pe plajă, unde existau alte activități.  Noi prieteni, joaca în nisip, locuri de joacă. Însă, când începe ploaia, tot ce poate face este ori să se joace singur în cameră ori să meargă la locul de joacă din interior,în cazul în care acesta există.

Totuși, dacă găsiți câteva activități interesante, pe care să le faceți cu întreaga familie și care să nu depindă de vremea de afară, atunci situația e salvată. Ți-am pregătit câteva sugestii de activități pentru o zi ploioasă la mare, care vă vor ajuta să alungați plictiseala.

Ce poți face într-o zi ploioasă la mare?

O plimbare la mall

Chiar dacă poate părea una dintre cele mai neinspirate sugestii, plimbarea la mall poate fi o variantă cât mai distractivă. Sigur că sunteți obișnuiți să mergeți la mall și nu va fi o experiență nouă, însă va fi o activitate care, cel puțin celui mic îi va alunga plictiseala.

În general, în mall-uri veți găsi locuri de joacă pentru copii și tot felul de activități, iar dacă hotelul nu are un spațiu de joacă acoperit, plimbarea la mall sigur îl va ajuta pe cel mic să se mai înveselească. Mai mult decât atât, pe lângă locul de joacă pentru copii, cel mic se mai poate bucura și de diverse activități cum ar fi un trenuleț sau alte carusele mai mici, pe care le puteți găsi acolo.

Mergeți la un film

Dacă tot ați ajuns la mall, de ce să nu vă opriți la un film? Vă puteți distra la o comedie sau puteți vedea un film simpatic pentru copii. Un film s-ar putea sa înveselească întreaga familie!

Un spectacol acvatic

O altă sugestie pentru zilele ploioase? Un spectacol acvatic. Îl puteți duce pe cel mic la Delfinariu sau la Acvariul din Cosntanța. Acolo vă puteți distra, dar și învăța ceva folositor. La Acvariu, cel mic va descoperi noi tipuri de pești și sigur va pleca cu mici noutăți învățate.

Un spectacol pentru copii

Sugestii de activități pentru zile ploioase la mare? Un spectacol pentru copii! Mergeți împreună la Teatrul pentru Copii si Tineret „Căluțul de mare” din Constanța. Verificați programul, vedeți ce spectacole sunt în ziua respectivă și pregătiți-vă să vă lăsați duși de val de lumea magică  a copiilor.

O vizită și o masă la o cherhana

Aceasta este o activitate plăcută atât pentru copii, cât și pentru părinți. Acolo, cei mici pot găsi un loc de joacă pentru copii acoperit și întreaga familie se poate bucura de o cină pe cinste.

Jocurile pentru copii în cameră

Cărțile de joc, un joc de Monopoly și lista poate continua. Ați putea lua cu voi în vacanță câteva jocuri pentru copii, ce se pot juca și în grup. Piticot sau Nu te supăra frate pot fi o idee excelentă să vă petreceti ziua în cameră fară să vă plictisiți.

 

My title page contents