Ajută-ți pielea agresată de acțiunea dezinfectanților cu ajutorul gamei Dolce Miele de creme și geluri de duș hidratante

Ajută-ți pielea agresată de acțiunea dezinfectanților. În această perioadă, pielea are mult de suferit din cauza acțiunii agresive a dezinfectanților și a soluțiilor chimice de curățare. Din acest motiv, mai mult ca oricând, acum are nevoie de o hidratare intensă și totodată delicată care să îi asigure nivelul optim de nutrienți.

Specchiasol, partener Ropharma, lansează în România linia Dolce Miele de creme și geluri de duș organice fără spumanți chimici, care au ca ingredient de bază mierea. Mierea este cunoscută pentru proprietățile sale emoliente care hrănesc și regenerează straturile de suprafață ale pielii.

În plus, în funcție de diferitele nevoi ale pielii, gama Dolce Miele pune la dispoziție 3 sortimente:

Gelul de duș și crema de corp Dolce Miele cu miere și ulei de Argan, gelul de duș și crema de corp Dolce Miele cu miere și ulei de Jojoba și gelul de duș și crema de corp Dolce Miele cu miere și ulei de Migdale Dulci.

Gelurile de duș și cremele de corp Dolce Miele sunt special formulate pentru a respecta bariera naturală de umiditate și pH-ul pielii. În plus, formulele celor trei sortimente sunt potrivite pentru pielea sensibilă, pentru cea cu imperfecțiuni și pentru pielea sensibilă și uscată.

Combinația de gel de duș și cremă de corp cu ulei de argan, ulei de jojoba sau ulei de migdale dulci fac din aceste sortimente un simbol al feminității, grație parfumului intens și persistent timp de câteva ore. De asemenea, formula este una eco-organică, fără spumanți de baie chimici care mulțumită ingredientelor de înaltă calitate au o compatibilitate cutanată crescută.

Cu miere și ulei de Argan

Selecția de ingrediente din care sunt alcătuite crema și gelul de duș Dolce Miele cu miere și ulei de Argan le fac potrivite pentru pielea sensibilă și uscată. Combinația curăță profund și relaxează pielea, iar uleiul organic de Argan, bogat în acizi grași esențiali păstrează strălucirea pielii.

Cu miere și ulei de Jojoba

Crema și gelul de duș cu miere și ulei de Jojoba sunt potrivite pentru pielea cu imperfecțiuni, deoarece mulțumită formulei emoliente și a ingredientelor naturale reușesc să curețe, dar și să regenereze pielea, oferind un aspect catifelat și neted după utilizare.

Cu miere și ulei de Migdale Dulci

Formula pe bază de miere și ulei de Migdale Dulci este potrivită pentru pielea delicată. Gelul de duș în combinație cu crema de corp curăță și hidratează în profunzime și sunt destinate atât pentru pielea delicată a feței și a corpului, cât și pentru cea a bebelușilor, întrucât protejează pielea și restabilesc nivelul sebumului.

Produsele de îngrijire personală trebuie alese cu atenție pentru că ele reflectă felul în care este îngrijită pielea. Orice tip de piele are nevoie de nutrienții necesari pentru a-și păstra vitalitatea, iar produsele din gama Dolce Miele conțin ingrediente de înaltă calitate cu o formulă eco-organică pentru ca pielea să radieze după utilizare.

Produsele sunt disponibile în farmaciile Ropharma și pe site-ul oficial, http://www.ropharma.ro/.

My title page contents