Stiai ca organismul tau este colonizat de o multume de paraziti? Care te ataca si iti slabesc organismul?  Vrei sa accepti sau nu, realiatea este ca toti avem in noi diferite specii de paraziti care ne consuma substantele nutritive si ne expun unor boli infioratoare.

 

Sper ca nu ai indoieli, pentru ca fiecare dintre noi ne confruntam cu aceasta problema.

cu atat mai mult in aceste vremuri cu aer poluat, apa murdara si mancare infestata.  Partea buna este ca……daca ai un stil de viata sanatos si echilibrat, care iti asigura un sistem imunitar puternic, corpul tau este capabil sa tina cat de cat sub control majoritatea parazitilor cu care te infestezi.

Dupa mai multe experiemente, cercetatoarea Hulda Clark a ajuns la concluzia ca multe din bolile cu care se confrunta omenirea in  zilele noastre sunt produse de un anume parazit. Ea a scris si despre aceste descoperiri revolutionare in cartea “Vindecarea tuturor formelor de cancer” – pe care v-o recomand chiar daca nu aveti cancer.

 

Cercetatoarea a descoperit in experimente ca:

 

 • organismele TUTUROR pacientilor bolnavi de cancer erau supraincarcate cu parazitul Fasciolopsis buskii (un vierme plat).
 • TOTI pacientii cu boli de piele erau supra-infestati cu viermi cilindrici (oxiuri,limbrici etc).
 • TOTI pacientii cu acnee rosacee erau puternic infestati cu parazitul Leishmania.
 • TOTI diabeticii aveau trematodul pancreatic al bovinelor – Eurytrema.
 • TOTI cei care sufera de migrene au nematodul Strongyloides.
 • Persoanele cu ASTM au ascarizii in plamani.
 • Multe persoane care fac infarct au viermi in inima
 • Parazitii care ajung la creier produc BOLI PSIHICE, in special schizofrenia
 • Persoanele care transpira excesiv noaptea sunt supra-infestate cu

Parazitii colonizeaza de obicei colonul si intestinul subtire al oamenilor, unde pot produce boala Chron sau polipi, insa pot ramane si inofensivi daca gazda are un sistem imunitar puternic si o flora intestina  echilibrata.

Partea proasta incepe atunci cand parazitii reusesc sa treaca din intestine in restul organismului si se instaleaza in alte organe, incep sa apara bolile. Trecerea din intestine in alte organe se poate realiza pe fondul unei flore intestinale dezechilibrate, si DOAR in conditiile in care organismul este infestat cu alcool izopropilic.

Programul 100% natural de eliminare a parazitilor are la baza: pelinul (capsule sau ceai), cuisoarele (recomand cuisoare intregi, in locul capsulelor) si tinctura din coaja de nuc negru

Durata – 3 saptamani. Si se deruleaza in doua faze:

 

 1. Faza de inceput (deparazitarea) – in care se face tratament intensiv pentru a elimina parazitii si ouale acumulate.
 2. Faza de mentinere – in care se ia o data/saptamana tratamentul, pentru a preveni o noua supra-infestare – pe care ar fi bine s-o tineti regulat, toata viata.

Adica:

O data pe  saptamana vei lua 2 lingurite de tinctura de nuc negru, 7 capsule de pelin si 7 capsule de cuisoare (aprox. 3 lingurite de cuisoare intregi).

Succes!

 

My title page contents