Be a star! A superstar!

 

            Iarna și, mai ales, luna decembrie este momentul perfect pentru strălucire și pentru a te simți wow. Acum ai ocazia să fii un star! Sau poate chiar un superstar.

 

În luna Decembrie, putem fi glam în stilul nostru sau putem să ne adaptăm trendurilor pline de glitter. Dacă vrei să știi ce e cool acum, iată câteva propuneri de manichiură de la Jessica Vartoughian, fondatoarea bandului Jessica Cosmetics.

Un altfel de french

Oricând, oriunde! Depinde cum, depinde ce! French-ul este inepuizabil, mereu inovator. Și poate fi o opțiune grozavă  de Crăciun. Fii deschisă la schimbări! Înlocuiește bordura albă cu argintiu, cu auriu, cu bleu sau cu roșu. Și dacă ai și mai mult curaj, atunci poți alege o bază nude sau gri.

Aplicații glittery

Visezi la ceva ieșit ceva din comun? Atunci contează pe aplicațiile glittery. Tatuaje sclipicioase, desene, încrustații, modele de Sărbători.

Acum poți să te joci cu steluțe, fulgi de nea, linii, fulgere. Sfătuiește-te cu Nail Artistul tău și dați drumul la creativitate.

Clasic și elegant

Dacă ești stilul mai clasic și vrei o manichiură uni, află că detaliile fac diferența. Și contează chiar și unul singur. De exemplu, pe una dintre unghii, poți aplica o altă nuanță, cu particule de auriu sau argintiu.

Fii glam! Fă alegeri prețioase!

My title page contents