O culoare ca un spectacol

 Când simți nevoia unei schimbări, mizează pe culoare. Terapia prin culoare funcționează cu adevarat și îți influențează starea de spririt. Visezi la roz? Go on!  Nu mai ezita! Vrei și un pic de albastru? Cine te oprește? Poate un strop de mov sau o tentă de optimism care bate în verde? Orice e perfect, atâta vreme cât te face fericită.

 

De acum ai la îndemână, colecția COLOR SWITCH by Londa Professional. 8 nuanțe de vopsea profesională semi-permanentă pentru ca tu să poți benefica de combinații nelimitate de culoare.

Tonurile și mixurile de culori din colecția COLOR SWITCH vin să facă istorie în colorarea părului. Ușor de mixat și ușor de aplicat, ele te vor surprinde pe partea de colorare.  CHEERS! CLEAR, YIPPEE! YELLOW, OK! ORANGE, ROAR! RED, MY! MAGENTA, VIP! VIOLET, BANG! BLUE și GO! GREEN – 8 nume unice, perfecte pentru a crea mixuri nelimitate de culoare.

O culoare ca un spectacol

Intervalul de timp în care vopseaua este lăsată să acționeze dictează intensitatea finală a nuanței alese. Astfel, în numai 10 minute te poți bucura de o culoare mai soft. Îți dorești ceva vibrant? Adaugă încă 10 minute timpului de acționare și ai parte de un efect de-a dreptul spectaculos, care rezistă până la 20 de spălări!

Formula “Grip On” permite aplicarea precisă a produsului și oferă acoperire perfectă. Acestea acționează atât pe păr natural, cât și pe cel decolorat și nu dăunează.

Bucură-te de culori nelimitate – bucură-te de COLOR SWITCH by Londa Professional.

 

My title page contents