Personalizare nelimitată și creativitate debordantă cu noul serviciu de colorare Luxelights de la Wella Professionals

Un upgrade inovator în colorarea rădăcinilor prin intermediul unei noi dimensiuni de lumini și umbre

Toamna e mai mult decât oricând despre culoare, ba chiar despre un spectru întreg de nuanțe cu reflexii luminoase. Acum e momentul să profiți de această perspectivă creativă și să încerci o nouă alternativă la culorile obișnuite pe care le-ai testat deja pe părul tău. Explorează Luxelights, un nou serviciu de personalizare și iluminare multidimensională a părului.

Crede-ne pe cuvânt! De acum poți îndrăzni mai mult!

Cu noul serviciu de colorare Luxelights,o să poți da uitării culorilor tari, intense și mult prea contrastante. Explicația? Luxelights îți garantează o acoperire a nuanțelor de gri și argintiu ale rădăcinii și îți dezvăluie un păr sărutat de soare, luminos și obținut fără să treacă prin transformări dramatice.

Serviciul de colorare Luxelights permite clientelor să își îmbunătățească look-ul cu o notă de culoare subtilă și naturală și să obțină rezultate naturale, cu reflexii de miere sau caramel,  oferind astfel un look mai reîmprospătat.

Paleta de culori a acestui sezon a fost creată și mixată cu grijă, cu scopul de a oferi o gamă de nuanțe naturale calde și reci din care să poți alege ceea ce ți se potrivește cel mai bine, pentru a da zonei rădăcinii o umbră sau o definire subtilă. Tonurile deci devin și mai reci odată cu lansarea celor 4 noi nuanțe de la Wella Koleston Perfect care vin să completeze gama Pure Naturals: 55/02, 66/02, 77/02 și 88/02. Rezultatul final? 100% cool, acoperire perfectă a părului alb și un păr sănătos.

 

Wella Professionals Global Creative Artist Renya Xydis (@renyaxydis) și Wella Professionals Digital Stylist Influencer Matthias Herzberg (@matherzberg) sunt forța creativă din spatele serviciului de colorare Wella Luxelights. Cei doi împărtășesc pasiunea comună de a obține rezultate optime în colorare, tunsoare și stil și, de aceea, ei continuă să depună eforturi pentru a obține perfecțiunea, prin introducerea de servicii noi în salon.

Preț serviciu Wella Luxelights: aprox. 250 lei.

Follow Wella Professionals on Social Media:

Instagram: @wellahair_ro, #AskForWellaRo

Facebook: ProfessionalBrands.WellaProfessionals

My title page contents