Nu mai e mult pana cand zilele calduroase te vor imbia la cateva momente de relaxare petrecute la plaja. Nu uita, insa ca expunerea la soare trebuie dublata de folosirea cremelor cu factor de protectie solara. La Lidl gasesti gama de produse solare Cien Sun.

Fereste-te de efectul razelor UV si ofera-i un plus de ingrijire pielii, folosind lotiunea pentru protectie solara cu SPF 30 (21.99 lei). Pentru o aplicare mai usoara si o absorbtie mai rapida in piele, poti alege spray-ul transparent pentru protectie solara cu SPF 20 (22.99 lei). Ambele variante sunt rezistente la apa, asa ca poti inota in piscina sau in mare, iar apoi te poti expune din nou la soare, fara a fi nevoit sa aplici inca o data lotiunea sau spray-ul. Alte produse speciale pentru plaja care iti vor fi de mare ajutor pentru a avea o piele frumos bronzata sunt lotiunea de soare cu sclipici (19.99 lei) si spray-ul ulei cu factor de protectie 6 (19.99 lei).

Dupa plaja, calmeaza-ti si hidrateaza-ti pielea, folosind lotiunea dupa plaja (11.99 lei). Poti opta si pentru spray-ul cu Aloe Vera (11.99 lei) care ii va oferi pielii tale un efect racoritor.

Pentru copii, gama Cien Sun de la Lidl iti pune la dispozitie produse special concepute pentru pielea delicata a celor mici. Acestea sunt rezistente la apa si nu contin parfum. Spray-ul de protectie cu SPF 50 (29,99 lei) si crema de soare cu SPF 50 (16.99 lei) sunt potrivite pentru a oferi ingrijirea optima pentru o piele sensibila. Dupa primele zile de plaja, poti incepe sa aplici pe pielea celui mic lotiunea de protectie solara pentru copii cu SPF 30 (19.99 lei).

My title page contents