Care e cea mai bună făină? Făina 000 Băneasa

Draga noastră,

Sunt buni cozonacii gata preparați, dar mai gustoși sunt cei făcuți cu mâna ta, acasă. Multe dintre noi ne întrebăm care este cea mai buna faina pentru cozonaci? Maeștrii cofetari recomandă pentru prepararea unui cozonac reușit, faina 000.

Faina 000 este o făină extra rafinată, prelucrată mult, ideală pentru aluaturi fine, aerate, gen cozonac. Are un conținut mare de gluten, se obțin aluaturi fine, elastice, nelipicioase, care înglobează aer mult și rezultă preparate extrem de pufoase. Făina de calitate, timpul de dospire, timpul de coacere și modalitatea de frământare sunt secretele unui cozonac perfect făcut din ingrediente obișnuite. În plus, susțin gospodinele pricepute, buna dispoziție, iubirea și încrederea că nu vei da greș  completează rețeta cozonacului perfect.

Pentru a avea siguranța ingredientelor de bună calitate, de fiecare dată când preparați cozonacul delicios, iubit de toți cei dragi, Băneasa s-a asigurat că îți oferă o făină cu care vei obține întotdeauna cozonacul perfect – Faina de grâu albă superioară 000 Băneasa.

Sărbători magice!

Echipa Băneasa

My title page contents