Ce spun statisticile despre consumul de pastile de slabit? Sunt acestea eficiente?

Ce spun statisticile despre consumul de pastile de slabit? Sunt acestea eficiente?

Ce spun statisticile despre consumul de pastile de slabit? Sunt acestea eficiente? Exista foarte multe mituri care inconjoara gama larga de pastile de slabit de pe piata. Tocmai din acest motiv, foarte multe persoane nu au deloc incredere in ele – de altfel, de-a lungul timpului, putine la numar au fost pastilele de slabit care chiar s-au dovedit a fi de ajutor, mai ales in Romania.

La nivel global, industria acestui tip de produse valoreaza aproximativ 2.5 miliarde de dolari, desi majoritatea produselor sunt insotite de nesiguranta si indoieli din partea potentialilor utilizatori, dupa cum s-ar spune.

Asadar, in cele ce urmeaza vei afla mai multe despre statisticile privind consumul acestui tip de pastile – anume vei afla daca sunt eficiente si, cel mai important, sanatoase!

Cine si cand poate apela la pastile de slabit?

Daca ai in jur de 65-68 de kilograme, dar ai vrea sa ajungi la acel numar rotund de 60 de kilograme, atunci afla de pe acum ca pastilele de slabit nu iti sunt recomandate. Conform specialistilor, ar trebui sa apeleze la pastile de slabit doar persoanele care au un BMI (indice de greutate corporala) mai mare de 27-30, care se confrunta cu obezitatea si care nu au reusit sa piarda in greutate cu ajutorul unei diete.

Asa stau lucrurile, dupa cum s-ar spune, in cazul pastilelor serioase, mai ales in cazul celor care nu pot fi cumparate fara o reteta medicala.

Trebuie sa intelegi faptul ca poti da peste pastile si suplimente de slabit care pot avea un efect puternic asupra corpului tau si sanatatii acestuia pe termen lung. Astfel, este indicat sa asculti sfatul si recomandarea medicului si sa eviti produse aparute peste noapte.

Cat de eficiente sunt pastilele de slabit, in general?

Conform studiilor, persoanele care au consumat pastile de slabit timp de un an au reusit sa piarda cu 3-12% mai multe kilograme decat persoanele care doar si-au schimbat stilul de viata si alimentatia. Desigur, o pierdere in greutate de 12% poate ca nu inseamna mult pentru tine, mai ales daca te afli in situatia descrisa mai sus, dar pentru o persoana care sufera de obezitate, aceasta poate insemna o viata mai buna.

Apoi, trebuie sa tii minte si faptul ca aceste pastile de slabit sunt consumate pe o perioada indelungata – de minim 3-6 luni. Pentru rezultate semnificative, aceasta perioada poate creste la un an, chiar mai mult.

Exista doar pastile de slabit eficiente cu reteta?

Pentru persoanele care sufera de anumite afectiuni, cele mai eficiente pastile sunt cele eliberate prin intermediul unei retete medicale si la recomandarea medicului. Desigur, exista si pastile de slabit care pot eficientiza procesul de pierdere in greutate al persoanelor care nu se confrunta cu afectiuni si care vor sa slabeasca un numar redus de kilograme.

De exemplu, dieta NUPO poate fi insotita de doua tipuri de pastile tip supliment alimentar – Burn My Fat si Fill My Tummy. Acestea nu au strict rolul de a face kilogramele sa dispara – in schimb, ajuta dieta de baza NUPO si un stil de viata sanatos sa tina pasul cu mediul inconjurator, dupa cum s-ar spune.

Astfel, suplimentul Burn My Fat promoveaza arderea grasimilor in mod natural, in timp ce Fill My Tummy ofera un adaos de fibre stomacului tau pentru a garanta senzatia de satietate pentru mai mult timp (evitand astfel gustarile din miez de noapte sau pe cele dintre mese).

Dieta NUPO este una dintre cele mai eficiente si sanatoase diete care poate fi inceputa fara a fi nevoie de o reteta medicala. Aceasta a fost dezvoltata de specialisti pe parcursul a peste 40 de ani! Pentru a te convinge, poti arunca o privire la studiile de specialitate realizate in mod independent si care atesta eficienta acestei diete!

My title page contents