Ce vedem la TIC in martie

Avem un martie plin de spectacole minunate la Teatrul Ion Creanga. Uite cum sa va faceti programul in aceasta luna.

SPAIMA ZMEILOR (6+)

19 martie, ora 11.00

Spectacol gazduit de Teatrul Excelsior

Nimic nu mai pare sa fie de ajuns intr-o lume prinsa intre Rai si taramul de dincolo – nici mancarea, nici banii, nici soarele, nici ploaia, nici macar copiii. Cand Pamantul incepe sa se imbolnaveasca, iar Dumnezeu sa oboseasca, un simplu taran reuseste sa calatoreasca pana dincolo de zare si inapoi, restabilind echilibrul fragil. Basmul muzical incepe cu a fost odata, exact ca povestea ta preferata. si cand muzica se va fi terminat, n-o sa mai fie tipenie de zmeu nici afara, nici la scoala, nici sub pat.

Spaima_zmeilor_1 (1024x681)

INSULA MISTERIOASA (7+)

12 martie, orele 11.00 si 18.00

13 martie, ora 11.00

Spectacol gazduit de Teatrul Excelsior

„Insula misterioasa” este o poveste care hraneste fantezia, transformand sala de spectacol intr-un univers aparte, inspirat din peripețiile personajelor imaginate de Jules Verne. Este visul oricarui tanar care isi doreste sa inventeze unelte ingenioase si sa-si testeze cunostintele de geografie. Este simbolul aventurii prin care descoperi lumea si te cunosti pe tine insuti, vorbind despre curaj, despre rolul stiintei, despre natura si despre umanitate.

 

FARA FRICA (3-6 ani)

13 martie, ora 11.00

Spectacol gazduit de Teatrul de Comedie – Sala Noua

Padurea poate fi un loc intunecos, foarte periculos. Dar nu si atunci cand ai alaturi de tine prieteni care sa te incurajeze. „Fara frica”, povestea lui Urechila si Pamatuf, vorbeste despre incredere si camaraderie, despre puterea de a-ți invinge si cele mai mari frici. Spectacolul este realizat in cadrul programului „Educație timpurie. Teatru pentru 0-6 ani”.

Fara frica _ 2 (1024x684)

PINGUINII MELOMANI (3-6 ani)

16, 18 si 22 martie, ora 18.00

Spectacol gazduit de Teatrul Excelsior

Micii spectatori sunt invitați sa faca parte din Clubul Pinguinilor Melomani, printr-un spectacol educativ si interactiv. Dorindu-si sa ajunga acasa, la Polul Sud, Pingunel si Pingunica fug de la circ, trec printr-o serie de incurcaturi si se ratacesc. Dar cu un nou prieten alaturi si cu ajutorul muzicii reusesc sa gaseasca drumul spre cel mai potrivit loc pe care sa-l poata numi acasa.

Pinguinii melomani _

 

DE-A MICUL PRINT (4-6 ani)

20 martie, orele 11.00 si 17.00

27 martie, ora 11.00

Spectacol gazduit de Teatrul de Comedie – Sala Noua

Exista cațiva oameni pentru care Asteroid B612 nu este doar un punct pe cer intr-o noapte senina. Exista cațiva oameni care stiu ca un asteroid este suficient de incapator pentru cațiva vulcani (stinsi), o floare si un Mic Prinț. Exista puțini care chiar l-au cunoscut pe Micul Prinț, dar povestea lui a transformat toate vulpile, toți trandafirii si toți baobabii de pe Pamant. Le-a dat viața si le-a oferit cuvinte pe care e bine sa ni le amintim din cand in cand.

Afis De-a Micul Print fara parteneri-mic(1)

ZBOR PRIN POVESTI (3-6 ani)

24 martie, orele 17.00 & 19.00

Spectacol gazduit de Teatrul de Comedie – Sala Noua

inainte de culcare, doi copii incep sa citeasca si sa viseze. Danseaza printre picaturi de ploaie, prin oceane, prin paduri si isi dau seama ca, folosindu-si imaginatia, pot crea orice poveste, o pot invarti si rasuci pana cand se transforma in aventura. Coregrafia jucausa pune in valoare abilitatile actorilor, iar proiectiile completeaza spectacolul, permitandu-le sa interactioneze cu cea mai frumoasa dintre lumile posibile.

 

Zbor_prin_povesti_Teatrul_Ion_Creanga_6.10.2015_by_Alexandra_Jitariuc_92

IGLU (1-3 ani)

15, 17, 19 si 26 martie, ora 18.00

Spectacol gazduit de Teatrul Excelsior

IGLU este o poveste senzoriala, fara cuvinte, care le ofera copiilor cu varsta cuprinsa intre 1 si 3 ani ocazia sa experimenteze, sa cunoasca. Ei vor intra intr-o lume unde vor fi indemnați sa fie creativi si curiosi, spectacolul dezvaluind, cu gingasie, sentimente, personaje si obiecte care se pot ascunde intr-un iglu.

My title page contents