Ce zic altii si ce credem noi despre noi

Ce zic altii si ce credem noi despre noi

Ce zic altii si ce credem noi despre noi. Pai cam despre asta ne poveseste Maria azi. Despre intarirea sufletului si a inimii.

 

In weekend am fost intr-o mini tabara minunata de familie. Sambata am avut zi de catarare (unii dintre noi) si ne-am conectat splendid. Sotul-Bunul cu copilul mare si eu cu copilul mic.

Iar duminica, adultii au avut 7 ore de curs si copiii, si ei, aproape 7 ore de ateliere. Mai intai au aranjat frumos terarii si dupa masa au “impletit” kokedame. Dupa masa de pranz, ori ca era digestia grea, ori ca lipsisera 3 ore de langa noi, ori ca asta se intampla zilnic, s-au luat cei doi blonzi la bataie buna. Si asa peste toti aburii mei de cunoastere si relaxare.

Am tras aer in piept si i-am despartit.

–           Ce s-a intamplat, baieti?

–           Matei mi-a spus ca sunt o fetita urata!

–           Si tu cum te simti?

A stat imbufnat asta micu’, n-a zis nimic.

L-am dus in brate in sala de mese si de curs. Si am luat o foaie de hartie. Nu, nu i-am dat lucrare de control! I-am aratat doar ce invatasem la cursul Oanei Moraru.

Am desenat doi omuleti cracanati, cu o bula deasupra capului.

Matei/Gigel/Ionica/Florentin spunea “Esti o fetita urata!”.

–           Si tu, Stefan, ce crezi despre tine?

–           …

–           Cum te vezi tu? Poti scrie ce vrei tu in bula ta! Aici (in inima ta) tu cum simti ca esti?

–           “Sunt un baiat puternic” vreau sa scrii!

–           Minunat! Asa sa fie!

Am scris. A ras el ca ce mare este capul lui Matei/Gigel/Ionica/Florentin (poate zice oricine orice despre noi), apoi mi-a cerut foaia sa o pastreze si a plecat.

A doua zi dimineata, cand fratele l-a tachinat vreo 5 minute (caci ceux qui s’aiment se taquinent, nu-i asa?), i-a dat ignore pentru prima data dupa muuult timp!

My title page contents