De 1 Iunie e mega petrecere cu  Itsy Bitsy. Peste 10.000 de parinti si copii sunt asteptati in Parcul Al. Ioan Cuza din Bucuresti pentru a transforma ziua copilului in ziua copiilor impreuna cu parintii lor.

 

De dimineata pana seara pe aleile parcului se vor desfasura peste 50 de ateliere distractive parinte – copil, cele mai iubite jocuri ale copilariei, multe concursuri si premii, expozitii, muzica si dans, un adevarat festival – maraton cu peste 10 ore de bucurie in familie. Itsy si Bitsy isi asteapta prietenii la distractie in aer liber alaturi de Zapa care pregateste zeci de surprize pe scena unde vor canta si vor dansa peste 200 de copii.
Printre surprizele de pe scena se numara recitalul Oanei Sirbu care lanseaza in premiera noul sau album cu muzica pentru copii compusa de Virgil Popescu – “Sunt sic”, prezenta artistului Gabriel Cotabita care va canta prima oara pe scena alaturi de grupul Miniton noua varianta a melodiei “Cand zambesti” si un moment interactiv de ventrilocie cu actrita Crina Zvoboda.
Vor urca pe scena si actritele si mamicile Tili Niculae si Jojo, cunoscuta ziarista Roxana Iliescu impreuna cu fetitele ei si muzicianul Cornel Ilie de la Vunk, tanar tatic si el.

9 dintre cele mai iubite mame blogger au pregatit „Ateliere cu lipici pentru mamici si pitici” dimineata de la 10:00, in Foisorul de lemn. Ele vor discuta cu mamele despre cum sa creasca un copil fericit si sanatos fara a se sacrifica.

“Anul acesta vom petrece ziua de 1 Iunie asa cum le place si le face bine copiilor: impreuna cu parintii lor. Credem ca fericirea copiilor sta in relatia buna cu parintii si cel mai bun cadou pe care il putem oferi celor mici este o zi in care sa aiba toata atentia parintilor. Vom face tot ceea ce putem ca mesajul copiilor si al parintilor sa fie auzit de parlamentari si, cu ajutorul lor, ziua de 1 Iunie sa devina zi libera nationala.“ declara Nadia Tataru, Director General Itsy Bitsy.

 

My title page contents